Навіки 25: на війні загинув волинянин з батальйону «Вовки Да Вінчі»

Навіки 25: на війні загинув волинянин з батальйону «Вовки Да Вінчі»

Вчора, 17 травня,  при виконанні бойового завдання у м. Часів Яр Донецької області загинув мешканець села Гірка Полонка Юхимюк Юрій Сергійович. Полеглому Герою було 25 років.

Про це повідомили у Боратинській громаді. 

Навідник гармати батальйону «Вовки Да Вінчі» окремої механізованої бригади, друг Юхим (друг — традиційне звернення ДУКівців один до одного) повернувся воювати за Батьківщину після чотирьох років роботи за контрактом у Німеччині. До початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну волинянин не мав жодного армійського досвіду, окрім військових вишколів, що проводилися для молоді в Добровольчому українському корпусі.

Вступивши до лав ДУК «Правий сектор», хлопець кілька місяців проходив різноманітні тренування та підготовку. Досконало опанував фах навідника міномета та навіть певний час передавав свої знання іншим. Згодом на тренувальній базі з’явилася трофейна гаубиця Д-30, яку Юхим також опанував, а після входження ДУК до складу окремої механізованої бригади як бойового батальйону в серпні 2022 року нарешті потрапив на фронт. Повну історію бійця читайте тут

Вічна пам’ять і слава Герою. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у пологовому немовлят одягнули у вишиванки. ФОТО
Наступна новина У Луцькому районі злодій обікрав господарство чоловіка
Останні новини
Схожі новини