Навіки 30: повідомили про загибель ще одного воїна з Волині

Навіки 30: повідомили про загибель ще одного воїна з Волині

Війна забрала життя ще одного мужнього захисника з Волині – у боях загинув 30-річний воїн, уродженець села Череваха, Косько Сергій Анатолійович.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Життя Героя обрівалося 16 липня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України у Харківській області.

«У чорній тузі мама Любов Іванівна, дружина Вікторія Павлівна. Без батька залишилася півторарічна донечка. Добрий, щирий, життєрадісний – таким його назавжди запам’ятають односельчани, друзі, знайомі. Мужній захисник після одруження декілька років проживав у селищі Цумань. На початку березня 2022 року став на захист рідної Вітчизни», – йдеться у дописі. 

Завтра, 19 липня, у пошані востаннє зустрічатимуть воїна на рідній землі. Поховання відбудеться у четвер у Черевасі. Про деталі зустрічі траурного кортежу повідомляють згодом.

Вічна та світла пам’ять Захиснику. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли дерево стає золотим: історія луцького гвардійця, який створює іконостаси
Наступна новина Очисні споруди Луцька модернізують
Останні новини
Схожі новини