Навушники Panasonic: завжди актуальна класика

Навушники Panasonic: завжди актуальна класика

Японський бренд Panasonic — відомий світовий виробник електроніки: від широкого спектра побутової техніки до надсучасних літій-іонних акумуляторів, які використовують в електромобілях Tesla. У пересічного користувача назва бренду міцно асоціюється з надійністю та якістю. Навушники — не виняток, як і взагалі акустика від Панасонік.

Історія бренду

Чотири роки тому компанія святкувала своє сторіччя. Бренд був зареєстрований у далекому 1918 році, а його засновником став молодий бізнесмен-початківець Коносуке Мацусіта. Першими виробами компанії були електричні лампочки, але вони не мали великого попиту. Бренд опинився на межі банкрутства, але завдячуючи впертості Мацусіта, справи поступово пішли вгору, і вже через два роки кількість заводів зросла до восьми, усі вони випускали електричну продукцію, від лампочок і електронагрівачів до штепселів.

Починаючи з 30-х років в асортименті компанії з'явилися радіоприймачі, а на початку 60-х було налагоджено випуск аудіосистем під брендом Technics. Справжній успіх та світову відомість приніс вініловий програвач Technics SL-1200 MK2, випущений у 1970 році, у якому вперше було використано технологію прямого приводу.

Чим зумовлена популярність навушників Panasonic

Час іде, на ринку аудіотехніки з'являються нові гравці, але вироби японського бренду залишаються незмінно популярними. Якщо говорити про сучасні навушники Панасонік, то попит на них визначено такими перевагами:

  • надійна якість складання, використання тільки преміальних матеріалів;
  • чудова якість звучання;
  • сучасний дизайн і прекрасна ергономіка;
  • великий асортимент виробів, від повнорозмірних моделей до вкладишів та вакуумних навушників. 

Це дає можливість придбати модель, оптимальну за будь-якими необхідними критеріями.

Як вибрати навушники Панасонік

Якщо ви з тих, хто дбає про свою індивідуальність, у вас є прекрасна нагода вибрати саме ту модель, яка буде найкращим чином доповнювати ваш образ. Так, бренд не обмежується класичними чорними кольорами, пропонуючи навушники в різних кольорах. Як приклад можна привести знамениту серію RP. Ці навушники-крапельки є ідеальним варіантом для смартфонів будь-якої моделі та виробника. Крім зручності у використанні, вони характеризуються продуманим дизайном, який пасуватиме до будь-якого стилю.

Стрімке зростання популярності бездротових моделей не залишилося без уваги японського бренду. Такі блютуз-навушники характеризуються високою якістю звучання та гарною автономністю. Є в асортименті бренду й моделі для професійних музикантів. Це моніторні навушники серії DJ, які відрізняються ідеально точним відтворенням звуку. Але й для звичайних меломанів, які віддають перевагу прослуховуванню треків у гарній якості, моніторні моделі стануть найкращим варіантом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Демобілізація, електронні повістки, війна у 2024 році: головні заяви Залужного
Наступна новина У Володимирі без води тимчасово залишились кілька вулиць
Останні новини
Схожі новини