«Не для того я служив в армії, щоб ховатись у Польщі». Герою з Волині відкрили пам’ятну дошку

«Не для того я служив в армії, щоб ховатись у Польщі». Герою з Волині відкрили пам’ятну дошку

У другі роковини загибелі захисника України Олександра Потапюка на знак вшанування його пам’яті на фасаді Кульчинського ліцею в Ковельському районі урочисто відкрили пам’ятну дошку земляку.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героя та всіх захисників, які загинули, захищаючи Україну, повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано батькам Людмилі та Миколі.

Багато теплих добрих слів прозвучало про Олександра, вірного і мужнього сина своєї країни, доброго і чуйного хлопчину, який у складний момент для своєї країни вчинив як справжній чоловік та патріот.

Народився Олександр 10 лютого 2000 року в селі Кульчин. До восьмого класу навчався у Кульчинській школі. А в 2014-му разом з мамою переїхав на постійне місце проживання у село Видраниця на Ратнівщині. 23 червня 2020 року був призваний до лав ЗСУ. Служив у прикордонних військах. За відгуками керівництва був надійним солдатом. Мама неодноразово отримувала листи подяки від командира. 2 грудня 2021 року демобілізувався. Повернувшись додому, поїхав на заробітки до Польщі.

Та коли почалося повномасштабне вторгнення, свідомо зробив вибір повернутися в Україну і стати на захист держави.

«Не для того я служив в армії півтора року, щоб ховатись від війни у Польщі», – казав Сашко своїм рідним.

28 липня 2022 року старший солдат Олександр Потапюк загинув в Оріховому Запорізької області. Він був сапером-розвідником, ішов перший і підірвався на міні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На війні загинув Юрій Семенюк із Ковеля


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сухий чи мокрий корм для котів – який обрати?
Наступна новина Війна забрала життя Олексія Цехоша з Луцька
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні