Не дожив до 50-річчя один день: на Волині поховали Героя Івана Гайдучика. ФОТО

Не дожив до 50-річчя один день: на Волині поховали Героя Івана Гайдучика. ФОТО

У селі Троянівка на Маневиччині провели в останню дорогу захисника Івана Гайдучика, який боронив українську землю від російського окупанта.

Захищати  Україну від ворога Іван Якович пішов на початку жовтня 2022 року. Вдома на нього з нетерпінням чекали дружина та його троє синів.

Як інформує Маневицька селищна рада,чудовий батько, коханий чоловік, брат, вірний друг, надійний побратим і відважний воїн не дожив до свого 50-річчя один день. 11 вересня у Запорізькій області підступна ворожа зброя забрала життя українського патріота.

Віддати останню шану за жертовний подвиг гідного сина 14 вересня України прийшли рідні, друзі, побратими, жителі та керівництво громади.

Чин похорону за полеглим воїном відслужили у місцевому храмі. Поховали Івана Гайдучика під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Вічна та світла пам’ять Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала життя ще одного молодого Захисника з Волині
Наступна новина «Дух незламних»: в Рокинях на фестивалі виступить соліст гурту «Тінь сонця»
Останні новини
Схожі новини