«Не думала, що Ковель втомився від війни», – відома блогерка

«Не думала, що Ковель втомився від війни», – відома блогерка
Марія Мадзігон розмовляє з ковельчанкою

Відома українська блогерка Марія Мадзігон провела опитування на майдані Незалежності про ставлення молодих людей до війни на Донбасі, Росії, політики Зеленського і приналежності Криму. Відповіді молоді викликали гнів у мережі.

Відео блогерка виклала на своєму каналі у ютубі, повідомляє ІА ВолиньPost.

Так, Мадзігон задавала запитання про військові дії і Росію. Вона запитувала: «У нас на сході військові дії. Як ви до цього ставитеся? І хто для вас Росія?»

«Негативно, звичайно. Росія – це взагалі наш брат. Я вважаю, що наші країни повинні дружити. Немає такого, як війна між нами. Я проти цього», – відповіла дівчина з Ковеля, додавши, що втомилася від війни.

«Чий Крим взагалі?» – задала питання Мадзігон.

«Я навіть не скажу. Це повинні вирішувати ті, хто там живе, як їм ближче», – сказала вона.

«Я спілкувалася з родичами і близькими людьми Небесної сотні. Цікаво, як би вони відреагували, якби почули, що Крим типу російський і взагалі «ми тут втомилися в Ковелі від війни». Взагалі здивована, не думала, що Ковель втомився від війни», – заявила блогерка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Жінка з Венери». Фотосесія на березі обмілілого Світязя
Наступна новина Голосування за проєкти бюджету участі Луцька продовжили
Останні новини
Схожі новини