Не пояснюючи причин, дістав зброю, – ТЦК про інцидент у Луцьку на Молоді

Не пояснюючи причин, дістав зброю, – ТЦК про інцидент у Луцьку на Молоді

 У Волинському ТЦК та СП прокоментували інцидент, який стався у Луцьку 1 серпня, під час якого чоловік погрожував пістолетом військовослужбовцям та патрульним.

«На вимогу працівників поліції та військовослужбовців ТЦК та СП предʼявити свої особисті та військово-облікові документи, військовозобовʼязаний, не пояснюючи причин, дістав вогнепальну зброю та погрожував представникам групи оповіщення, які діяли відповідно до вимог Постанови КМУ 560.

Після погрози представникам групи оповіщення зловмисник втік та переховувався в одній з квартир будинку. У результаті злагоджених дій правоохоронних органів зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК», – повідомили у службі зв’язків з громадськістю Волинського ОТЦК та СП.

Зазначили, що розслідується кримінальне провадження за ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Тривають невідкладні слідчі дії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк попрощався з 28-річним Героєм Олексієм Цехошем. ФОТО
Наступна новина Сирський вручив орден командиру волинської «сотки»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні