Не сподобається - повернуть гроші: лучан запрошують на театралізовані екскурсії Старим містом. ВІДЕО

Не сподобається - повернуть гроші: лучан запрошують на театралізовані екскурсії Старим містом. ВІДЕО
Джерело фото: Волинські новини

Лучан запрошують на театралізовану екскурсію «Романтика та містика Лучеська», а тим, кому дійство не сподобається – обіцяють повернути гроші. 

Про це йдеться на сторінці туристичного агентства «Патріот» у Фейсбуці. 

«Якщо вам не сподобається наша двогодинна екскурсія Старим містом - ми повернемо вам кошти!» – йдеться у повідомленні. 

Директор фірми «Патріот» Богдан Климчук підтвердив: так, їх компанія готова повернути гроші за нічну екскурсію, якщо екскурсанти заявлять, що та їм не сподобалася.

Втім додав: нічні екскурсії – це колективні тури. Відтак, якщо більшості учасників дійство сподобається, а просто знайдуться «окремі незадоволені» - гроші повертати не будуть.

«Ми за час проведення наших нічних театралізованих екскурсій «Романтика та містика Лучеська» не мали ще жодного незадоволеного колективу. Тому впевнені, що принцип - віддамо кошти, якщо не сподобається цілком чесний» - пояснив Богдан Климчук.

 

Найкращий варіант пізнати стародавній Луцьк - це наша нічна театралізована екскурсія "Романтика та містика Лучеська". Під час мандрівки ви спробуєте справжній «Нектар кохання» і вся ця містерія проходить із запаленими факелами. . Якщо вам не сподобається наша двогодинна екскурсія Старим містом - ми повернемо вам кошти! . Тел. (066) 920 43 23, (068) 134 41 23, (050) 705 97 43 #patriottour

Posted by Туристичне агентство "Патріот", Гарячі тури, путівки on Friday, 16 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завершують ремонт мосту на Ковельській у Луцьку
Наступна новина Волинські «євробляхарі» перекрили дорогу на Ягодин. ФОТО
Останні новини
Схожі новини