Не відшкодувала ні копійки: судили водійку, яка спричинила подвійну автотрощу у Луцьку

Не відшкодувала ні копійки: судили водійку, яка спричинила подвійну автотрощу у Луцьку

Судили водійку, яка 19 грудня у Луцьку на розі вулиці Січової та проспекту Відродження спричинила аварію за участі трьох легковиків, у результаті якої постраждала 5-річна дівчинка.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, водійка «Ауді» Інна Вільчинська на світлофорі в’їхала у таксі «Шевроле», яке відкинуло на зустрічну смугу. Потому «Ауді» зітнулось із легковиком «Рено», який виїжджав із бічної Січової на проспект Відродження. Внаслідок аварії усі отримали травми, але найбільше постраждала 5-річна дівчинка, в дитини був проломаний череп.

Водійка автомобіля «Ауді» перебувала у нетверезому стані. Рівень алкоголю у крові жінки сягнув 0,8 проміле.

Винуватицю аварії суд покарав чотирма роками позбавлення волі, з іспитовим терміном на три роки. На три роки її також позбавили права керувати автомобілем.

Мама дівчинки, яка опинилася у реанімації, розповіла, що коли зайшла мова про компенсацію, чоловік Вільчинської почав вимагати звітних документів, але зрештою ніяких коштів постраждалі не отримали.

«Дитина отримала черепно-мозкову травму, в нас є перелом кісток черепа, забій головного мозку. Дитина була в реанімації, але дякувати Богу… Ми всі потребуємо реабілітації і коли ми це йому говорили, він питав підтвердження. На своїй сторінці у фейсбуці я описала чи треба підтвердження у такій ситуації, коли людина перебуває п’яна за кермом», – розповідає мама постраждалої дівчинки Олена Павлова.

Не компенсували вони нічого і таксисту Генадію Шуліці, якого фактично лишили без роботи, бо його авто після аварії ремонту не підлягає. Чоловік розповів, що його навіть не хотіли пускати до зали суду, де слухалася справа, в якій він був потерпілим.

До слова, у ніч, коли сталася ДТП перші кошти на лікування дитини надали саме луцькі таксисти. За кілька годин вони тоді назбирали 12 тисяч гривень.

Читати також: На Волині в аварії загинула 17-річна дівчина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Патрульна поліція випустила серію роликів про водійок
Наступна новина Не було покупців: аукціон з продажу Ковельської виховної колонії не відбувся
Останні новини
Схожі новини