«Не замерзнуть»: волинські газовики пообіцяли відключати газ боржникам

«Не замерзнуть»: волинські газовики пообіцяли відключати газ боржникам

Волинські газовики пообіцяли в цьому році застосовувати до злісних неплатників більш жорсткі санкції, зокрема - відключати газ.

Про це йшлося сьогодні, 11 січня, під час засідання антикризового енергетичного штабу у Волинській облдержадміністрації, передає «Волинська правда».

Заборгованість населення Волині за «блакитне паливо» наразі становить понад 451 мільйон гривень. З цієї суми 183,5 мільйона боргують за газ лучани. Комерційний директор ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз наголосив на тому, що минулоріч намагалися не відключати навіть злісних боржників, адже температурний режим був значно суворішим.

«Тепер же будемо відключати, люди не замерзнуть. Більше того, в кого є газ, в тих є і електрика», – сказав Карпомиз.

Натомість голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив на тому, що майже півмільярда боргу накопичили споживачі, які не користуються пільгами і субсидіями, тобто це не бідні люди.

«Вони будуть у своїх джипах грітися, не хвилюйтеся. Давайте трохи закручувати гайки, бо ми не говоримо про людей, яким треба чимось допомогти», – висловився Гунчик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку діти-сироти отримають квартири
Наступна новина Перший пішов: у Рожищі побили новий новорічний банер
Останні новини
Схожі новини