«Відчуваю себе некомфортно»: лучанку обурили непривітні продавці

«Відчуваю себе некомфортно»: лучанку обурили непривітні продавці

Луцька громадська активістка Ната Толмачова розповіла, чому відчуває себе некомфортно, коли повертається з-за кордону. Зокрема, жінка обурилась, що з нею не привіталися продавці в одному із магазинів Луцька.

Про це Ната Толмачова розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Знаєте, що мене дивує в першу чергу, коли повертаюсь додому з-за кордону? Те, що на перших порах відчуваю себе ідіоткою. Відчуваю себе некомфортно аж до тих пір, поки сама не перестаю вітатись в магазинах, поки не перестаю посміхатись, поки не стаю такою, як більшість.
А я не хочу переставати. Не хочу», - розповідає жінка.

«Чому до цього часу продавцям так важко вітатись з клієнтами? Я за звичкою посміхнулась і добриденькнула, а у відповідь важко-здивований погляд продавчині ледь мене до підлоги не причавив. На виході - та ж ситуація. Відчуваю себе ідіоткою. Дівченята, яким плюс мінус 25 не вітаються, обличчя сповнені презирства і оцінюючий погляд - ти ващє хто така? І я з жахом згадую, шо на мені труси небрендові, а я прям в храм торговлі ввалилась.. в небрендових трусах...ідіотка, хіба ні?», - обурюється активістка.

Ната Толмачова розповіла, що на цілий магазин вона була єдиною клієнткою, а продавці, хоч їх було троє, до неї не підійшли. «Ніхто не підійшов, не запитав нічого. Зате одна стала збоку від мене і щось почала семафорити іншим, киваючи головою на мене. Я пішла по ряду дивитись на речі - так те чудо чогось побігло переді мною і почало поправляти блузки на вішаках, не даючи мені їх навіть роздивитись... І знову на щось киває за моєю спиною. Чи хотілося мені вже щось там купити? Хотілося чим швидше звідти вийти. Чому лажають вони, а ідіоткою відчуваю себе я?», - йдеться в дописі.

«Так, можливо, за місяць я перестану реагувати і незручно себе відчувати, але якого дідька треба звикати до поганого? Тільки тому, що все фігово, всі виживають і нема причин радіти? Так може саме тому й треба хоч посмішкою підтримувати одне одного, раз ми всі на цьому кораблі в жахливому штормі економіки та політики?», - пише Толмачова.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 5 листопада
Наступна новина Волинський кіборг, який відморозив руки і ноги, потребує допомоги. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні