Нема кому проводити дистанційні уроки, бо вчителі хворі, – мер Володимира про ситуацію у школах

Нема кому проводити дистанційні уроки, бо вчителі хворі, – мер Володимира про ситуацію у школах
Фото ілюстративне

У Володимирі-Волинському учні передчасно ідуть на канікули, а не на дистанційне навчання, бо немає кому проводити уроки дистанційно – багато хворих учителів.

Про це розповів міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк, повідомляє Суспільне.

«Там немає кому проводити дистанційні уроки через велику кількість хворих на коронавірус вчителів», – каже Саганюк.

Основні осередки COVID-19, за словами мера, – школа-гімназія та школа-ліцей, а також окремі випадки зафіксовані в школах № 2 та № 3. Загалом у місті є сім навчальних закладів.

Зі слів міського голови, схожа ситуація у ліцеї «Центр освіти». Там на коронавірус захворіли п'ять педагогів. Заклад дошкільної освіти №3 «Сонечко», який знаходиться у приміщенні ліцею, теж зачинили, дітей відправили додому.

«На жаль, кількість хворих на коронавірус та кількість підозр зростає. В одній зі шкіл, яку ми спочатку перевели на дистанційне навчання, семеро вчителів захворіли на COVID-19, і там продовжують вчителі хворіти», – підкреслив мер.

За останніх декілька днів збільшення кількості хворих серед учнів у місті не фіксують. Натомість зросла кількість недужих серед вчителів.

Нагадаємо, через зростання захворюваності на коронавірус осінні канікули у всіх міських навчальних закладах загальної середньої освіти Володимира-Волинського розпочнуться 9 жовтня, а за парти школярі повернуться 19 жовтня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шукаєш роботу: допоможе пошукова система актуальних вакансій grc.ua
Наступна новина Хто претендує на посаду голови Іваничівської громади. Список кандидатів
Останні новини
Схожі новини