Ні грибів, ні інших «підозрілих» продуктів: з’ясовують, від чого померла дитина на Волині

Ні грибів, ні інших «підозрілих» продуктів: з’ясовують, від чого померла дитина на Волині
джерело фото: vsizalejnosti.in.ua

У Камінь-Каширському районі отруїлася вагітна жінка та четверо дітей, один хлопчик помер.

Подробиці інциденту розповіла в коментарі Суспільному Волині головний лікар районної лікарні Людмила Потягайло.

Так, усі, хто захворів, гостювали у бабусі. Учора, 17 вересня, після обіду відчули себе зле. Після 20:00 години до них у лікарню «швидка» привезла бабусю із дворічним онуком, який помер сьогодні близько 5-тої ранку.

Зі слів лікаря, причини смерті дворічного хлопчика, як і отруєння решти членів родини, нині встановлюють спеціальні служби, проводяться лабораторні дослідження. Ні грибів, ні інших «підозрілих» продуктів сім’я не вживала, – каже медик.

Наразі у Камінь-Каширській районній лікарні перебуває вагітна жінка з двома своїми синами (2-ох і 4-ох років). Ще одного трирічного хлопчика перевезли в обласну інфекційну лікарню, на цьому наполягали його батьки. Нині його стан середньої важкості – розповіла нам заступниця головного лікаря обласного медзакладу Любов Серба.

У задовільному стані сьогодні пацієнти Камінь-Каширської лікарні, – каже Людмила Потягайло.

 
На Волині отруїлася родина: дитина померла

У Камінь-Каширському районі отруїлася вагітна жінка та четверо дітей, один хлопчик помер. Як розповіла нам телефоном головний лікар районної лікарні Людмила Потягайло, усі вони гостювали у бабусі, учора після обіду відчули себе зле. Після 20.00 години 17 вересня до них у лікарню «швидка» привезла бабусю із дворічним онуком, який помер сьогодні близько 5-тої ранку. Зі слів лікаря, причини смерті дворічного хлопчика, як і отруєння решти членів родини, нині встановлюють спеціальні служби, проводяться лабораторні дослідження. Ні грибів, ні інших «підозрілих» продуктів сім’я не вживала, - каже медик. На разі у Камінь-Каширській районній лікарні перебуває вагітна жінка з двома своїми синами (2-ох і 4-ох років). Ще одного трирічного хлопчика перевезли в обласну інфекційну лікарню, на цьому наполягали його батьки. Нині його стан середньої важкості – розповіла нам заступниця головного лікаря обласного медзакладу Любов Серба. У задовільному стані сьогодні пацієнти Камінь-Каширської лікарні, - каже Людмила Потягайло.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 18 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сльози та оберемки квітів: у Луцьку перепоховали загиблого атовця. ВІДЕО
Наступна новина Як живуть луцькі студенти. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини