Сльози та оберемки квітів: у Луцьку перепоховали загиблого атовця. ВІДЕО

Сльози та оберемки квітів: у Луцьку перепоховали загиблого атовця. ВІДЕО

Волинь знову в жалобі. Мешканці обласного центру сьогодні попрощались з військовослужбовцем Юрієм Лавренчуком, який загинув чотири роки тому в Іловайському котлі.

Зустрічали тіло бійця волонтери, друзі, знайомі та родичі загиблого, – йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

У селі Старосілля Маневицького район відправили поминальну службу. По тому домовину з тілом Героя привезли на Театральний майдан, де розпочалась громадянська панахида.

Десятки учасників АТО, небайдужі лучани та представники влади прийшли на Театральний майдан, аби попрощатися з Юрієм Лавренчуком. Присутні не стримували сліз та принесли оберемки квітів у знак шани.

Священнослужителі відправили панахиду та з усіма разом прочитали молитву за упокій. Перепоховали тіло Юрія Лавренчука на міському цвинтарі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань.

До слова, Юрій Лавренчук під час 1-ої хвилі мобілізації був призваний на військову службу до складу 51-ої механізованої бригади. Волинянин був у самому пеклі антитерористичної операції. У серпні 2014 року Юрій Лавренчук не виходив на зв’язок із рідними. Відповідно до інформації штабу Антитерористичного центру значився як зниклий безвісти.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Героя залишилася маленька донечка, – розповіли про лучанина, якого перепоховають у Гаразджі

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку маршрутник «здер» із дітей по 5 гривень за проїзд
Наступна новина Ні грибів, ні інших «підозрілих» продуктів: з’ясовують, від чого померла дитина на Волині
Останні новини
Схожі новини