«Ні валідаторів, ні графіку». Луцькрада звинувачує Волинську ОДА через 251-й маршрут

«Ні валідаторів, ні графіку». Луцькрада звинувачує Волинську ОДА через 251-й маршрут

Луцька міська рада звинувачує Волинську ОДА через порушення на маршруті №251. За словами мера Луцька, 251-й маршрут, який курсує із села Підгайці до Луцька, не має ні валідаторів, ні нормального транспорту, ні графіків. Попри це облдержадміністрація його погодила. Цей маршрут майже збігається із схемою руху міського автобуса №30. І саме через, кажуть, вигідний для Луцька інвестор відмовився від нього. Тепер луцькі владці готують позов до суду.

Попри те, що 90% маршруту №251 пролягає через Луцьк, він належить облдержадміністрації, пише 12 канал.

“Саме через погодження відділом транспорту облдержадміністрації 251-го маршруту в нас інвестор, який вклав 30 мільйонів гривень в придбання нових автобусів, сьогодні відмовився від перевезень на “тридцятці”, – сказав міський голова Луцька Ігор Поліщук. 

Водночас від таких дій управління транспорту ОДА постраждали мешканці села Богушівка, запевняє сільська староста. Адже до введення 30 маршруту там взагалі не було транспортного сполучення з Луцьком. Тож Ігор Поліщук просить очільника міського відділу транспорту Віктора Главічку звернутися в Укртрансбезпеку, щоб там все перевірили і притягнули винних до відповідальності. Окрім того, через цю проблему міська рада готує позов до Волинського окружного адміністративного суду.

Читайте також: Луцькрада пригрозила Волинській ОДА судовим позовом. Що сталося

Натомість в ОДА нарікань міськради не розуміють.

“Вони краще б з своїми маршрутами спочатку розібралися, а потім приймали якісь рішення відносно наших маршрутів. Ми зі своїми маршрутами розберемося, в нас все чудово. Їздять вони за графіком”, – каже директор департаменту інфраструктури Волинської ОДА Назар Романюк.

Ба більше, не розуміють у Волинській ОДА і нарікань мешканців Богушівки. Мовляв, подобається 30-й маршрут – хай їздять, не подобається – хай звертаються до міськради. А 251-м, що належить Волинській ОДА, їздять мешканці Підгайцівської громади, і саме тому, запевняє Назар Романюк, цим маршрутом не може розпоряджатися місто.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як підготувати підвал до можливої війни
Наступна новина У Волинській облраді скликають чергову сесію
Останні новини
Схожі новини