Ніхто крім нас не захистить Україну. Головнокомандувач ЗСУ звернувся до українців у День Конституції

Ніхто крім нас не захистить Україну. Головнокомандувач ЗСУ звернувся до українців у День Конституції

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський привітав українців з Днем Конституції і нагадав про обов’язок громадян боронити свою країну.

Звернення опублікували на телеграм-каналі Сирського. 

«Насамперед, вітаю українських захисників і захисниць, які боронять незалежність, державний суверенітет, недоторканність наших кордонів. Дякую вам, дорогі воїни! Саме завдяки вам ми сьогодні можемо відзначати це велике національне свято, маючи власну державу.

Українці - волелюбний народ. Мабуть, жоден народ у світі так жертовно не бореться за власну свободу і власні права!» – йдеться у зверненні. 

Також Головнокомандувач ЗСУ нагадав, що Конституція передбачає не лише права і свободи, але й покладає на кожного громадянина України обов’язки.

«Так, стаття 65 Конституції України встановлює, що Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.
Це стаття Конституції України особливо символічна і важлива зараз, в час повномасштабної російської агресії.

Шануючи права - мусимо не забувати про обв’язки. Ніхто крім нас не захистить Україну! Тому, закликаю усіх громадян ставати до лав Сил оборони! Вірю - ми переможемо! В єдності наша сила! З Днем Конституції України! Слава Україні! Героям слава!» – зазначи він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Віддав своє молоде життя заради вільного завтра України. Спогади про Героя з Волині Миколу Солодова
Наступна новина Луцька громада передала чергову партію дронів захисникам. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні