Норія зернова від KMZ Industries: особливості та типи конструкцій

Норія зернова від KMZ Industries: особливості та типи конструкцій

Елеваторний комплекс – це різні господарсько-виробничі споруди, у тому числі конструкції вивантаження та завантаження зерна, зерносушарки, транспортне обладнання та ін. Важливим елементом комплексу є зернова норія, яка використовується для вертикального перевезення сипучої продукції. Компанія KMZ Industries пропонує великий вибір норій. Обладнання виробляється з використанням сучасних технологій та якісних матеріалів, що забезпечує надійність та довговічність обладнання. Норія зернова використовується для транспортування зерна, його сушіння та зберігання. Вона здатна транспортувати великі обсяги зерна за короткий час, що підвищує ефективність процесу. Модельний ряд включає установки з різними потужностями та конфігураціями, що дозволяє підібрати найбільш відповідну модель під конкретні потреби. Автоматизація норії зернової дозволяє підвищити експлуатаційні якості установки.

Види норій для зерна

KMZ Industries виробляє два типи норій:

  • стандартні;
  • «самонесучі».

Стандартні норії встановлюються у вишки, що потребує спорудження додаткового металевого каркаса для їх монтажу, сходів та майданчиків обслуговування тощо. «Самонесучі» агрегати несуть експлуатаційні навантаження та оснащуються сходами та ділянками для огляду, обслуговування. Вони можуть встановлюватися окремо без норійних веж, але зв'язуються зазвичай із силосами, зерносушарками та ін. для стійкості. Використання «самонесучих» установок є дешевшим лише у разі монтажу 1-2 норій. Якщо поблизу встановлюється більше двох агрегатів, вигіднішим буде стандартний тип – у норійній вежі.

Переваги норійних установок виробництва KMZ Industries

  1. Норії мають значну висоту: від 30 до 60 метрів.
  1. Головні деталі агрегатів облицьовуються металом, що забезпечує довговічність та підвищує термін служби обладнання.
  1. Компанія пропонує такі види ковшів – полімерні та металеві. Полімерні ковші не скріплюються, а металеві мають спеціально вигнуту кромку, що знижує пошкодження продукту, який перевозиться, і відсоток пошкоджень матеріалу.
  1. Норії виготовлені з металу, покритого цинком, що забезпечує додатковий захист від іржі.
  1. Завдяки унікальному дизайну барабана у формі колеса, агрегати краще та триваліше функціонують при підвищених завантаженнях, оскільки зерно не налипає та не застрягає при транспортуванні.

Норії KMZ Industries мають високу продуктивність і надійність, що дозволяє ефективно організувати процес зберігання і переміщення зерна. Вони оснащені спеціальними конвеєрами, які піднімають зерно на потрібну висоту та переміщують його горизонтально.

Установки предлагаются в различных модификациях и могут быть адаптированы под нужды конкретного предприятия. Они могут иметь различную вместимость, длину и дополнительные функции, такие как системы очистки и сушки зерна. Нории широко используются во всех этапах зерновой цепи: от сбора и хранения зерна до его транспортировки и переработки. Это надежное и эффективное оборудование, которое помогает сельскохозяйственным предприятиям повысить производительность и качество работы.

Установки пропонуються в різних модифікаціях і можуть бути адаптовані до потреб конкретного підприємства. Вони можуть мати різну місткість, довжину та додаткові функції, такі як системи очищення та сушіння зерна. Норії широко використовуються у всіх етапах зернового ланцюга: від збирання та зберігання зерна до його транспортування та переробки. Це надійне та ефективне обладнання, яке допомагає сільськогосподарським підприємствам підвищити продуктивність та якість роботи.

Купуючи обладнання від KMZ Industries, ви отримаєте гарантію надійності, якості, довговічності. Крім того, до комплекту поставки входять інструкція з експлуатації, паспорт. На норію зернова ціна залежить від обраної моделі. Виробник пропонує вигідну цінову політику розробки. З вибором відповідного обладнання допомагають кваліфіковані працівники компанії.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція розшукує двох безвісти зниклих лучан
Наступна новина У Луцьку перейменували 2 провулки і 7 вулиць
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні