Такого ще не було! «Галя Балувана» тепер продає заморожені піцу і супи з борщами

Такого ще не було! «Галя Балувана» тепер продає заморожені піцу і супи з борщами
М-м-мм... Суп з фрикадельками - без мороки. Уявляєте?!

У Луцьку відкрився новий магазин луцької мережі напівфабрикатів «Галя Балувана». А за місяць планують відкрити ще два.

Фішка цього закладу (адреса: вул. Конякіна, 17а) в тому, що серед іншого традиційного асортименту продукції, тут продаватимуть свіжу гарячу піцу, яку не треба довго чекати. Усю продукцію готують просто на місці – в магазині.

Ще одна новинка: «Галя Балувана» готуватиме заморожені супи та борщі. Тепер можна купити торбу супу з фрикадельками, залити його водою, поставити на плиту і – вуаля: вдома пахне затишком і домашніми стравами.


Історія. Перший магазин «Галя Балувана» відкрили у Луцьку півтора року тому на проспекті Грушевського. Це зробили лучани Володимир Матвійчук і Алла Теліга. Козир закладу був не лише у чималому асортименті напівфабрикатів, а й у тому, що як готують вареники з різними начинками, пельмені, млинці, голубці, зрази… може бачити кожен покупець. Бо це роблять просто у магазині і за склом.

Новий магазин «Галя балувана» на вул. Конякіна. Фішка - гаряча піца!

Магазин розпочав роботу в день Святого Миколая, 19 грудня.

Це – сьомий заклад «Галі Балуваної» у Луцьку. У крамниці – аж чотири кухні. На одній виготовляють піцу, на другій – готують вареники, пельмені, тощо, на третій - супи, борці, деруни, на четвертій – котлети, зрази, млинці, тефтелі та інші м’ясні напівфабрикати.

Асортимент продиктований часом. Темп життя сучасної людини настільки швидкий, що витрачати багато часу на улюблену їжу – розкіш. Її можна купити майже готову. Навіть борщ, навіть млинці з маком і вишнями, навіть сирники – і насолоджуватися домашнім смаком. Лучани уже звикли до формату «Галі Балуваної». Варениками чи пельменями цього виробника десь у морозилці на кухні навіть вибагливої господині уже нікого не здивуєш. То що ж нового?

Саме тут готують піцу для всіх магазинів мережі. 
Піцайоло Сергій Глинюк

Гаряча піца просто з печі

«Родзинка цього закладу в тому, що тут можна купити піцу. І не просто піцу (бо заморожену ми продаємо уже у всіх наших магазинах), а гарячу, свіженьку, щойно спечену», - розказує співвласник мережі магазинів «Галя Балувана» Володимир Матвійчук.

Просто саме тут печуть піцу для всіх магазинів «Галя Балувана». На місці її заморожують і звідси уже розвозять в інші точки. Процес триває безперервно. Тому коли хтось приходить за гарячою піцою, йому не треба її чекати: піца тут завжди - просто з печі.

Один із власників «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук: «Ми хочемо щоб гаряча,
недорога і смачна піца стала родзинкою цього місця». Крім того, у всіх фірмових магазинах 
можна придбати заморожену піцу

Купувати гарячу піцу саме тут – дуже зручно, адже крамниця практично над дорогою, біля неї є стоянка, щоб: заїхав, замовив, швидко отримав і поїхав. Тому власники розраховують, що місце буде улюбленим для багатьох клієнтів і через комфортність доїзду.

Готують піцу на очах у покупця. Вартість – абсолютно доступна, в межах 40 грн.

Тут можна замовити 4 види піци:

  • чотири види сиру на вершковій основі;
  • три види м’яса – шинка, салямі та копчені ковбаски на вершковій основі;
  • шинка, бочок, салямі, копчені ковбаски на томатній основі;
  • на томатній основі з шинкою та печерицями.

Піца тут просто з печі. Чотири види. 40 грн. І не треба чекати))
 

Режим роботи. Магазин на Конякіна, 17а працює щодня з 9 до 21 год. Субота, неділя – з 9 до 20 год. У святкові дні. 31 грудня – до 18 год. 1 січня – вихідний. 2,3,4,5 січня – повний робочий день, 6 січня всі заклади працюють до 18 год.

Суп з фрикадельками. На дві добрих каструлі

У магазинах «Галі Балуваної» з часом більшатиме заморожених супів та борщів. Завдяки шоковій заморозці та традиційній рецептурі смак такого супу фактично ідентичний домашньому.

1 кг супу з фрикадельками, для прикладу, легко вистачить навіть на дві добротні каструлі. Приготувати страву зможе навіть той, кому ніколи не доводилося мати справу з супами, але вони йому дуже смакують. Вартість – 85 грн.

На приготування такого супу витрачається буквально 20 хвилин. Висипаєш у каструлю, заливаєш водою, додаєш лавровий листок чи інші спеції, солиш, перчиш за смаком...

Фірмова новинка – суп із фрикадельками!

«Ми хочемо, щоб люди повірили: напівфабрикати – це не тільки швидко. Це може бути і смачно, і просто, і як вдома на маминій кухні. Саме тому ми ввели у продаж супи. А скоро продаватимемо і борщі. І щоб все було легко. Як кажуть: просто залий водою», - розповідає Володимир Матвійчук.

Тут овочі, фрикадельки зі свинного фаршу...
Тепер готувати домашні супи можуть всі:
від студента чи заклопотаної бізнес-леді – до затятого холостяка!

Що є у супі з фрикадельками? Картопля. Морква. Цибуля. Зелень. Овочі порізані кубиками. Достатньо фрикадельок зі свинного фаршу.

«Ми були дітьми. І мами з бабусями наш завше хотіли нагодувати чимось. А нам хотілося чогось особливого і смачного-смачного. Тоді ми чули: «Яка ти Галя балувана». Це така народна приказка, з якою ми росли. Хочемо донести до людей той смак дитинства, який колись самі відчували. Тому стараємося, щоб було смачно, якісно і щоб саме цим ми відрізнялися від інших виробників», - каже співвласниця мережі Алла Теліга.
Перці, голубці і море різної смакоти

Від дерунів - до сирників. І навіть до посту!

За час роботи мережа «Галя Балувана» значно розширила свій асортимент. Вибір напівфабрикатів – на будь-який смак. До посту, для вегетаріанців, для любителів солодкого…

До посту, наприклад, тут є рибні котлети. Розробляють рибу і готують фарш безпосередньо у магазинах. З-поміж пісної продукції користуються попитом і картопляні зрази (з капустою чи з горохом), голубці з грибами, перець фарширований із грибами, пельмені з рибою аргентинкою, вареники з капустою, з капустою та грибами, з картоплею та грибами…

Зрази – за традиційними рецептами.
Як удома...

Вегетаріанцеві тут запропонують пельмені з лососем та шпинатом, з лососем та сиром, котлети рибні, сирники.

Спеціальна пропозиція – це м’ясні напівфабрикати для дітей. Наприклад, фрикаделька дитяча – це телятина, без додавання сала і на перепелиних яйцях.

А для тих, хто звик до більш ситнішого меню: і млинці з м’ясом, і чебуреки, і хінкалі, і деруни з начинками… Виробники роблять ставку на звичну домашню рецептуру страв, які для більшості є незамінними на сімейному столі. Просто, смачно, затишно, швидко – як вдома.

Улюблена продукція багатьох постійних клієнтів – сирники!
Усі напівфабрикати готують дбайливі руки.
Їжа – з душею!
«Нам ця справа дуже подобається. Вдалося основне: запровадити виробництво найперше якісної продукції. Шокова заморозка дозволяє зберегти смак, структуру, колір. Ми використовуємо свіже м’ясо, готуємо безпосередньо на місцях і дотримуємося санітарних вимог. Тепер, за півтора року роботи, можу сказати, що купують нашу продукцію навіть кафе, бари та деякі ресторани, які прагнуть зекономити на персоналі. Щодня ми чуємо відгуки людей про те, що їм смачно. А це головне. Це надихає розвиватися», - зазначає Володимир Матвійчук.

*    *    *

Уже зовсім скоро у Луцьку з’явиться ще два магазини від «Галі Балуваної».

Крамницю, де одночасно і готуватимуть і продаватимуть напівфабрикати за домашньою рецептурою, до 25 грудня відкриють на б-р Дружби народів, 7, а до лютого магазин запрацює на Молоді, 10.

Володимир Матвійчук каже: гарні відгуки надихають розвиватися. 
Скоро чекайте ще дві нові смачні точки)
Але за гарячою піцою йдіть сюди: на Конякіна, 17а
4 види піци. Щоб догодити кожному)

 

Ну і «топова продукція» – варенки...
...І пельмені. З м’ясом, рибою...
Їжа має бути, як вдома. Неодмінно – із зеленню!

Фарш готують безпосередньо у кожному магазині...
...Щоб пельмені були схожі на… пельмені.

За час роботи мережа «Галя Балувана» значно розширила свій асортимент.
Вибір напівфабрикатів – на будь-який смак.

Шокова заморозка дозволяє зберігати
справжній смак. А от ціни – не шокують))
Як виявилося, «Галя Балувана» припала лучанам до смаку. 
За півтора року – сім магазинів. На черзі ще два...
Тому що – як вдома!

Фото: Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Modern-Expo нагородили авторів найкращих ідей 2019 року
Наступна новина У прокурора Волині – новий заступник
Останні новини
Схожі новини