Новенькою дорогою Луцьк-Володимир їздять перегружені фури

Новенькою дорогою Луцьк-Володимир їздять перегружені фури

Новеньким автошляхом Луцьк – Володимир-Волинський уже почали їздити вантажівки з перевищенням вагових обмежень.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка. 

Чиновник повідомив, що 19 лютого 2018 року близько 17 години на 82 км автомобільної дороги Н-22 у с. Забороль, Управлінням Укртрансбезпеки у Волинській області зафіксоване перевезення вантажу з перевищенням вагових обмежень автомобілем марки Volvo FH12, номерний знак ВК1180ВС з напівпричепом марки Kelberg, номерний знак ВК6539ХХ.

У дописі зазначено, що маса вантажівки разом з вантажем – кукурудзою – становила 56 тонн, при нормативно допустимій вазі – 40 тонн.

«Перевізником являється ТзОВ «Захід-Руно», яке перевозило вантаж з порушенням вимог законодавства про автомобільний транспорт. Замовником перевезення виступило ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Вантажовідправником кукурудзи виявилось ТзОВ «Городище», яке підписало з Волинською ОДА меморандум про недопущення випадків перегружання автомобілів при навантажувальних операціях та відпуску вантажу понад норму. Вантаж перевозився з с. Городище Луцького р-ну до м. Устилуг», – зазначає Мирка. 

За наслідками проведення перевірки посадовими особами Управління Укртрансбезпеки у Волинській області та злагоджених дій працівників Управління патрульної поліції м. Луцька, перевізнику визначено суму плати за проїзд великовагового транспортного засобу у розмірі 1849,2 Євро.

 

Ну ви вкурсі? Дорога Луцьк - Володимир. Дорогенькі, не ви її строїли же би так їздити! 19.02.2018р. близько 17 години ...

Posted by Myrka Ivan on Wednesday, 21 February 2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Устилузькі ДЗОТи можуть стати туристичною цікавинкою Волині
Наступна новина Україна стала 130-ю серед 180 країн у рейтингу сприйняття корупції
Останні новини
Схожі новини