Новий ковельський туалет, який напередодні заставили косарками, вже прибрали

Новий ковельський туалет, який напередодні заставили косарками, вже прибрали

Безплатний туалет у Ковелі, який відремонтували за кошти небайдужих містян, напередодні заставили косарками, тарою для палива та вже встигли подряпати стіни. Втім, після розголосу у соцмережах, зайві речі з приміщення прибрали, а обдерті стіни та грибок— усунули.

Про це на своїй сторінці повідомив ковельчанин Олександр Геч

Читайте також: Скинутись на туалет. Історія появи розкішної безплатної вбиральні у Ковелі

З допису та коментарів зрозуміло, що ремонтувати обдерті стіни та усувати грибок у вбиральні взявся знову власник мережі ресторанів Classic Роман Дідицький. 

«Маю прозвітувати що дякуючи розголосу і вашим репостам, проблему з пошуком приміщення для зберігання косарок та палива, наступного дня після вчорашньої публікації вже вирішено. Вбиральня для візочників прибрана і вже не смердить бензином, а в підсобному приміщенні тепер теж лише речі чергової.

Те що там при вході трохи обдерте оздоблення стіни, проблема не тільки в механічному пошкодженні, трохи є грибок який днями буде усунуто а сіну відремонтовано, з власної ініціативи всім нам відомого КОВЕЛЬЧАНИНА!», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Луцька автівка влетіла в стовп. Постраждали двоє дітей
Наступна новина У селі біля Луцька від удару струмом загинув 8-річний хлопчик
Останні новини
Схожі новини