Новий формат Юлії Тимошенко

Новий формат Юлії Тимошенко

Форум "Новий курс України", що відбувся минулого тижня в Києві, викликав жваве обговорення політичних експертів. Вони відзначають новаторський підхід ініціаторки зібрання Юлії Тимошенко до суспільних проблем. 

Зокрема політолог Сергій Биков зазначає, що лідерка "Батьківщини" зуміла поєднати дискусію з експертним та громадським обговоренням.

"Вперше на такому заході не партійці направляють у маси гасла загального "покращення", а самі вбирають ідеї експертів та громадських активістів", - заявив Биков.

Форум видався направду ефективним, адже ідеї не йшли, як вода в пісок, а були зафіксовані оргкомітетом. Понад те, кожного з учасників запросили увійти в одну з чотирьох робочих груп для розробки покрокового і погалузевого виходу України з кризи.

Експерти зауважують, що після форуму Тимошенко постала в зовсім новій якості, підвищивши планку для інших. Тепер конкурувати  з нею на рівні змістів та програмних ідей не зможе жоден політик. Але найголовніше - вона повернула людям віру в себе, у власні сили. На цьом наголосив політичний експерт Руслан Бізяєв:

"Під час форуму Тимошенко подарувала українцям віру в себе. Повернула впевненість, що все можна змінити та вивести Україну в лідери не тільки серед країн колишнього СНД, а й Європи та світу", - переконаний експерт.      


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин поділився заворожуючими світлинами з Норвегії. ФОТО
Наступна новина Порошенко нагородив трьох волинських капеланів
Останні новини
Схожі новини