Новий рітейл мережа GREENKa формату market&coffee

Новий рітейл мережа GREENKa формату market&coffee

У грудні 2017 року в м. Нововолинськ за адресою вул. Шахтарська, 1 відкрився перший магазин мережі GREENKa. Таким чином відбувся старт ребредингу однієї з західноукраїнських торгівельних мереж, що працюють в форматі convenience.

Від інших торгових точок він відрізняється тим, що поєднав у собі елементи закладу роздрібної торгівлі та кафе. Сьогодні формат саме такого магазину популярний в Європі.

В такому закладі зручно купувати найбільш ходові продукти, за барною стійкою можна перекусити ход-догом чи багетом, на місці випити хорошої ароматної кави або, якщо поспішаєте чи виникло бажання прогулятися -  взяти напій з собою (рітейл тренд - coffee to go).

Зовнішній вигляд та інтер’єр магазину чітко продуманий і не дисонує як з сусідніми будівлями,  так і з загально привітною атмосферою міста.  Бренд для даної роздрібної мережі розробляла команда з «підпільної» рекламної агенції PaRtyzan, а постачальником обладнання виступила компанія Modern-Expo. 

Згодом на Волині з’являться нові магазини роздрібної мережі GREENKa.

Запрошуємо жителів Нововолинська а також гостей міста «на грінки»! :)


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Краса волинського Світязя взимку. ФОТО
Наступна новина Усі луцькі пункти прийому вторсировини відтепер на карті
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні