Новобранців ЗСУ тренують у Великій Британії

Новобранців ЗСУ тренують у Великій Британії

Новобранці українського війська у Великій Британії навчаються долати смуги перешкод. Усе – під керівництвом іноземних інструкторів в рамках багатонаціональної операції «Інтерфлекс».

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України. 

Військові долали близько двох десятків перешкод різної складності: окоп з умовним ворогом, задимлені траншеї, водні перешкоди, пересування небезпечною місцевістю, включаючи ліс, болото, інженерні загородження, виконання вправ стрільб після фізичних навантажень та інші перешкоди, – йдеться у повідомленні.

Під час руху на військових чекали пастки: вибухові пристрої, постійна стрільба над головою, підрив мін та розтяжок, крик і шум, а також імітовані важкі поранення впродовж всієї смуги.

Як зазначили у Генштабі, мета цих випробувань – опанування навичок швидкого пересування, стрибками у глибину, переповзанням, зістрибуванням тощо. Заходи спрямовані на розвиток фізичних якостей, виховання психологічної стійкості, впевненості у своїх силах, рішучості, витримки.

Інструктори Великої Британії максимально моделюють ситуації, що можуть виникнути на передовій, допомагаючи військовим адаптуватися до війни та отримати більш адекватну реакцію на складну обстановку, – йдеться на сторінці Генштабу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На цвинтарі ділили коровай: на Волині поховали 19-річного Героя
Наступна новина 115 захисників вдома: між Україною й Росією відбувся великий обмін полоненими
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні