На цвинтарі ділили коровай: на Волині поховали 19-річного Героя

На цвинтарі ділили коровай: на Волині поховали 19-річного Героя

У Рожищенській громаді попрощалися з 19-річним Героєм Валентином Антонюком, який загинув біля Торецька. 

Про це написали на сайті громади. 

Валентин Антонюк став воїном-контрактником у вісімнадцять. Мав гарний приклад брата, який донині захищає країну. Не відмовився від свого рішення і після того, як родина тяжко переживала загибель чоловіка сестри, котрий загинув у двадцять п'ять.

Понад рік стрілець стрілецького батальйону 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України Валентин Антонюк нищив ворога разом з побратимами на Донеччині.

Побратими приїхали провести Валентина в його останню земну дорогу, навколішки схилялися перед домовиною і на їхніх мужніх обличчях проглядалося зболене: "Не пробачимо!". 

Після панахиди траурний кортеж прямував вулицями міста до Свято-Володимирського храму у Дубищі, де відспівали загиблого Героя.

Потому тіло Героя велелюдною процесією провадили до місця його останнього спочинку. Поховали Валентина Антонюка з усіма військовими почестями на кладовищі селища Дубище. За традицією, на кладовищі розділили весільний коровай загиблого Героя. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним і побратимам загиблого.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі родини загиблих на війні вишиватимуть спільний рушник
Наступна новина Новобранців ЗСУ тренують у Великій Британії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні