Обираємо подарунки для жінок: чим потішити бджілку-трудівницю

Обираємо подарунки для жінок: чим потішити бджілку-трудівницю

Мати в оточенні подругу-трудоголіка — дуже добре. Вона завжди буде прикладом того, як потрібно досягати успіху та поставлених цілей. Така жінка надихатиме, спонукатиме ставати кращим.

Але потрібно пам’ятати, що й сюрпризи для неї мають бути особливими. Можна обрати речі, які допоможуть полегшити її діяльність, допоможуть краще розставляти цілі або ж навчать приділяти час для себе та якісного відпочинку. Подарунки для жінок шукайте в інтернет-магазині вражень https://www.bodo.ua/ua/podarki/zhenshchine/. Це місце, де зібрали оригінальні ідеї для релаксу, дозвілля та хобі.

Ми ж тим часом пропонуємо кілька варіантів для вашого натхнення.

Багаторазовий щоденник

У таких надзвичайних блокнотах можна стерти непотрібні замітки й створювати нові записи до 1000 разів. Більшість “розумних блокнотів” працюють, синхронізувавшись зі спеціальним додатком, за допомогою якого можна завантажувати створений вміст у хмарне сховище. Модель, у якій передбачена спеціальна зона для бездротової зарядки мобільного пристрою, що є дуже зручно.

Підставка для ніг

Річ, яка знадобиться для тої, хто працює за комп’ютером вдома. Зі спеціальною підставкою для ніг вона зможе прийняти оптимальну позу — це допоможе працювати з комфортом і легко вставати з-за столу в кінці робочого дня.

Щодо моделі, рекомендуємо обрати ту, де не будуть ковзати ніжки, а також з можливістю регулювання висоти. Популярними є надувні моделі — їх можна здути та брати з собою будь-куди.

Підставка для ноутбука

Робота комп’ютерного пристрою частково залежить від його температури. При щільному контакті зі столом ноутбук починає грітися, через що працює трохи повільніше. Припіднятий над столом гаджет буде менше грітися, та й працювати з ним буде комфортніше.

Під час вибору оптимальної моделі орієнтуйтеся на розміри ноутбука, щоб випадково не обрати надто малу чи велику підставку.

Валіза для подорожей

Вам здається, що ця ідея подарунка попала в список помилково? А от і ні! Такий презент стане хорошим натяком про те що було б непогано відкласти роботу, подумати про себе і відправитися у відпустку. Якщо фінансові можливості дозволяють вам, у валізу можна заховати квиток на відпочинок. Не обов’язково відправляти близьку людину за кордон — організуйте цікаву подорож Українськими Карпатами, до Львова чи у місто рідної країни, де подруга ще ніколи не була, але дуже хоче відвідати.

Відпочинок в SPA-салоні

Презент, який дозволить розслабитися тоді, коли це дійсно потрібно: в кінці робочого дня, тижня чи, коли для цього є настрій. Оберіть процедури з масажем для тіла, скрабуванням та зволоженням шкіри, відвідування сауни або хамаму — те, що здатне принести задоволення жінці будь-якого віку.

Нові враження

Ідеальний подарунок не той, що вартує всіх ваших грошей, а той, що лишає після себе приємні емоції та спогади. Саме такими будуть враження від bodo. Прогулянка на конях, майстер-клас гончарства, стоунтерапія, створення картини з епоксидної смоли — обирайте подарунковий сертифікат для винуватиці свята на будь-який смак і подаруйте їй справжню радість.

Щоб обрати подаруночок для бджілки-трудівниці, вам потрібно подумати про її бажання. Не забудьте придбати гарний букет квітів і смачний десерт — це стане чудовим доповненням до основного сюрпризу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прикордонники Волинського загону знайшли ухилянта в ліжку далекобійника
Наступна новина У Рожищі військовий одружився зі своєю коханою
Останні новини
Схожі новини