Обираємо досконалі чоловічі джинси під тип фігури: поради фахівців

Обираємо досконалі чоловічі джинси під тип фігури: поради фахівців
Фото ілюстративне

За останні сто років, джинси вплинули на модну індустрії набагато більше, ніж ми думаємо.

Спочатку вони були формою для робітників, потім символом вуличного стилю, а потім стали головним предметом гардеробу.

Сьогодні дизайнери пропонують нам величезну кількість моделей, і чоловічі джинси — не виняток. Відмінності між стилем крою, якістю тканини, шириною штанин, довжиною підйому та іншими чинниками можуть істотно вплинути на зовнішній вигляд.

Серед такого розмаїття легко заплутатися, але не поспішайте засмучуватися. Щоб ваша покупка була вдалою, експерти Ultrashop допомогли підготувати короткий гайд по тому, як підібрати потрібний фасон онлайн:

  • Базове правило

Перш ніж вирушити на шопінг, зробіть невелику домашню роботу: виміряйте довжину ніг, обхват талії та стегон. Правильно підібрані розміри мають ключове значення, тому будьте уважні до кожного сантиметра. Відповідально виконана робота забезпечить комфорт та естетично привабливий вигляд.

  • Другий етап — підбір моделі по фігурі

Для власників невисокого зросту вибір  підходящої моделі може стати складним завданням, адже більшість брендів притримуються універсальних параметрів. 

Однак вихід є: у такому разі уникайте джинсів з низькою посадкою, надавайте перевагу середній. Вони додадуть баланс верхній та нижній половині тіла. Ще одна поширена помилка — надто вільні штанини. Пам'ятайте, що зайва тканина може зіпсувати усі старання гарно виглядати.

Далі розглянемо протилежний випадок: високі хлопці виграли справжню лотерею у світі моди, адже їм личить будь-який фасон. Сміливо експерементуйте з особистистим стилем: спробуйте еластичний крій з повсякденними футболками або широкий у доповненні з комфортними худі. Висока та середня посадка сьогодні в трендах, тому завжди є з чого обирати.

Тепер розберемо ситуацію з вагою: для підкачаних чоловіків облягаючий «денім» часто знаходиться у списку "ні за що та ніколи", проте саме вони повинні бути вашою секретною зброєю на всі випадки життя.

Підберіть для себе еластичні, але не дуже тонкі варіанти в темних або індиго відтінках. А ще — тримайте кишені порожніми, підібравши для образу стильний рюкзак або сумку.

Щільний «денім» з підгином у дусі «селдвіж» відмінно підходить для худих джентльменів, особливо світлого відтінку, що дозволяє уникнути ефекту надмірної худорлявості.

На сайті Ultrashop представлені кращі пропозиції від таких відомих марок як Levi's GUESS, Superdry, HUGO, BOSS та Karl Lagerfeld.

Тут ви знайдете велику кількість товарів з докладним описом для найкращого вибору.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада відправила Арсена Авакова у відставку
Наступна новина Уряд хоче заборонити ввезення дизельних та бензинових авто
Останні новини
Схожі новини