Обіцяли легальну роботу, а продавали в сексуальне рабство. Подробиці затримання сутенерів на Волині

Обіцяли легальну роботу, а продавали в сексуальне рабство. Подробиці затримання сутенерів на Волині
Затримання на Ягодині (фото: Нацполіція Волині)

На Волині затримали чоловіків, які продавали жінок у сексуальне рабство, обіцяючи легальну роботу закордоном.

Організатор каналу торгівлі людьми – волинянин, його спільник – з Вірменії, – пише прес-служба Державної прикордонної служби України. 

У поле зору оперативників один зі зловмисників потрапив ще влітку минулого року. Правоохоронцям було відомо про декілька фактів підготовки до здійснення злочинної діяльності та встановлено коло причетних осіб.

Роботодавці обіцяли влаштувати дівчат на нібито легальну роботу в Німеччині, а насправді заганяли жертв у боргову кабалу для подальшої сексуальної експлуатації.

Затриманим чоловікам буде оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 ККУ (Торгівля людьми), санкція якої передбачає позбавлення волі строком від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

 
Ліквідація транскордонного каналу торгівлі людьми

Від 5 до 12 років з конфіскацією майна Співробітники #Держприкордонслужби та Нацполіції України ліквідували транскордонний канал торгівлі людьми. Під час спроби вивозу трьох наших співвітчизниць для примусової сексуальної експлуатації у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» було затримано злочинців – організатора каналу, нашого співвітчизника, та його спільника, вірменина, який мав посвідку на постійне проживання в Німеччині. У поле зору оперативників один зі зловмисників потрапив ще влітку минулого року. В ході розробки було задокументовано декілька фактів підготовки до здійснення злочинної діяльності та встановлено коло причетних осіб. Роботодавці обіцяли влаштувати дівчат на нібито легальну роботу в Німеччині, а насправді заганяли жертв у боргову кабалу для подальшої сексуальної експлуатації. Затриманим чоловікам буде оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 ККУ (Торгівля людьми), санкція якої передбачає позбавлення волі строком від 5 до 12 років з конфіскацією майна. #ДПСУ #прикордонники #кордон Телеканал ICTV Факти ICTV Телеканал Україна Inter TV-Channel 1+1 ТСН ТСН Тиждень НТН UA: Перший телеканал СТБ 5 канал espreso.tv Телеканал ZIK Телеканал "Прямий" 24 Канал Телеканал Київ Телеканал ATR Громадське ТВ Общественное ТВ Донбасса / Громадське ТБ Донбасу Радіо Свобода УКРІНФОРМ Чорноморська телерадіокомпанія

Posted by Державна прикордонна служба України on Wednesday, 16 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через аварію у Луцьку - довгий затор. ФОТО
Наступна новина На Волині машина злетіла з дороги, водія затисло в авто. ФОТО
Останні новини
Схожі новини