Як на Волині затримували сутенерів. ФОТО. ВІДЕО

Як на Волині затримували сутенерів. ФОТО. ВІДЕО

На «Ягодині» затримали  29-річного громадянина України та 31-річного громадянина Республіки Вірменія,  під час спроби вивозу ними закордон трьох громадянок України. Зловмисники вивозили жінок з метою їх подальшої примусової сексуальної експлуатації в країнах Європейського союзу. 

Злочинців затримували під час їхньої спроби вивезти трьох громадянок України з метою сексуальної експлуатації в Німеччині, – повідомляють секторі комунікації поліції Волинської області.

Операцію проводили співробітники поліції Волині спільно із оперативними підрозділами Північного регіонального управління Держприкордонслужби під процесуальним керівництвом прокуратури області, із залученням спецпідрозділів «КОРД» Нацполіції та «Дозор» ДПС України.

«На даний час двоє фігурантів затримані. Вирішується питання про оголошення їм підозри за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України», – розповів керівник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми поліції Волині Олександр Мельничук. 

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 12 років. Досудове розслідування триває.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині найбільше подорожчали овочі та «молочка»
Наступна новина У Луцьку митрополит Михаїл освятить воду
Останні новини
Схожі новини