Обладнання для енергетичної галузі від Genset

Обладнання для енергетичної галузі від Genset

Забезпечення ефективним та безпечним джерелом електропостачання – одна з пріоритетних задач під час організації виробництва у різних галузях промисловості та сільського господарства. Компанія Genset реалізує широкий спектр  оригінальної продукції провідних світових виробників. Сьогодні для придбання обладнання та замовлення послуг достатньо перейти за посиланням https://genset.com.ua/ua/ та обрати саме те, що вам необхідно.

Для кого це актуально?

Компанія Genset – це значно більше, ніж майданчик продажу генераторів та електростанцій. Команда авторитетних експертів з багаторічним досвідом роботи допоможе з вибором обладнання з оптимальними для ваших потреб характеристиками та забезпечить якісний постпродажний супровід, а також сприятиме реалізації проектів повного циклу. 

Фахівці Genset готові надати послуги для всіх категорій замовників:

  • для промислових та сільськогосподарських підприємств;
  • для підприємств, що працюють у гірничій галузі;
  • для медичних та освітніх закладів;
  • для телекомунікаційної сфери;
  •  для IT-центрів;
  • для побутового використання.

Спеціалісти компанії намагаються пропонувати найбільш ефективні схеми реалізації задач, отже - уважно стежать за тенденціями розвитку технологій у сфері електроенергетичного обладнання.

Актуальні пропозиції від Genset

В каталозі компанії Genset замовники знайдуть широкий асортимент сертифікованої продукції, що користується стабільно високим попитом в Україні. Тут ви завжди знайдете великий вибір бензинових та дизельних генераторів, теплових насосів та стабілізаторів напруги, автоматичних перемикачів та генераторів змінного струму.

Параметри номінальної потужності генераторів – в межах від 10-500 кВт. Потенціальні покупці можуть придбати одно- або трифазну модель, обладнання з опцією «автозапуск» або з електронним регулятором напруги. Для зручності контролю робочого процесу у пристроях передбачений модуль керування.

У своїх відгуках клієнти компанії Genset оцінили наявність будь-яких видів обладнання на складі, що дозволяє виконати замовлення у короткий термін. Надзвичайно важливо, що продукцію з каталогу реалізують без жодних прихованих націнок та забезпечують доставку по Києву та Україні.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поблизу Ковеля зіткнулися чотири авто
Наступна новина На Волині судять жінку, яка намагалася пронести наркотики у виправну колонію
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні