Обвинуваченого, який втік із зали суду у Луцьку, досі шукають

Обвинуваченого, який втік із зали суду у Луцьку, досі шукають

На Волині розшукують Плотнікова Сергія Сергійовича, який втік із зали Луцького міськрайонного суду 13 вересня. Він народився 23 жовтня 1983 року народження, житель села Зарудчі, Камінь-Каширського району.

Чоловік самовільно покинув приміщення Луцького міськрайонного суду Волинської області після оголошення йому рішення ухвали суду – взяття під варту, – інформує пресслужба поліції Волині.

Його прикмети: зріст 170 см, худорлявої тілобудови, коротко стрижений, розмовляє російською мовою (суржиком), був одягнений в чорний спортивний костюм з капюшоном.

Розшукуваний підозрюється, зокрема, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування), ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. 

Наразі всі наряди поліції області та держави зорієнтовані на розшук і затримання зловмисника, також залучені до пошуків інші правоохоронні органи.

Якщо вам відомо, де перебуває розшукуваний, просять сповістити про це поліцію за телефонами: (03357) 2-32-09, (03357) 2-37-79, 0675872545, 0683355399 або 102.

Нагадаємо, за втікачем тягнеться цілий «букет» злочинів, про які стало відомо під час слідства. Саме тому суд хвалив рішення про зміну запобіжного заходу – від домашнього арешту до тримання під вартою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рівень захворюваності на коронавірус перевищений у всіх областях, крім двох
Наступна новина З 23 вересня Україна переходить до «жовтої» зони карантину. ОФІЦІЙНО
Останні новини
Схожі новини