Один – нетверезий, другий – з підозрілими предметами: у Луцьку патрульні зупинили небезпечних водіїв

Один – нетверезий, другий – з підозрілими предметами: у Луцьку патрульні зупинили небезпечних водіїв

У ніч на 6 березня, на вулиці Шевченка в Луцьку, екіпаж патрульних зупинив VW Passat, що рухався без увімкненого ближнього світла фар.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині на своїй сторінці у Facebook.

Так, при перевірці документів встановили, що водій позбавлений права керування за ч.1 ст.130 КУпАП ще в листопаді 2017 року. Цього разу в нього знову були ознаки сп’яніння. 

Чоловік в агресивній манері відмовився проходити огляд на місці. Тож на нього оформили протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння вдруге) та винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (керування особою, позбавленою права керування).

Пізніше патрульні зупинили Opel за порушення ПДР. Усередині салону виявили предмет, схожий на спецзасіб Кобра, пристрій, схожий на сканер, електронні мікроваги, рукавички, телескопічний бінокль та інші підозрілі предмети. Для з’ясування детальніших обставин викликали слідчо-оперативну групу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі столиці сталося моторошне вбивство молодого хлопця. ВІДЕО. ФОТО 18+
Наступна новина Кортеж президента України збив дідуся. ФОТО
Останні новини
Схожі новини