Один з факультетів ВНУ переходить на дистанційне навчання

Один з факультетів ВНУ переходить на дистанційне навчання

Факультет філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки з 11 жовтня переходить на дистанційну форму навчання.

У чотирьох студентів підтвердили COVID-19, — розповіла Суспільному у телефонному коментарі декан факультету Лілія Лавринович.

Дистанційно студенти навчатимуться до кінця наступного тижня.

Діагноз коронавірус підтвердили у двох студентів полоністів та ще у двох, що навчаються на відділенні україністики, — каже Лілія Лавринович.

З її слів, одна із хворих студенток живе у гуртожитку. Там є можливість для її самоізоляції. Саме тому, на факультеті вирішили перейти на дистанційну форму навчання.

Загалом на факультеті філології та журналістики ВНУ навчається 700 студентів. "Рівень вакцинації серед педагогів хороший, понад 80%, у студентів гірший", — каже Лілія Лавринович. Точної цифри вакцинованих серед студентів та викладачів декан не назвала.

Читати також: На Волині ще один дитсадок закрили на карантин через ковід


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На посаду голови Верховної Ради висунули 5 кандидатів. Голосування відклали
Наступна новина Через Луцьк буде курсувати ще один поїзд
Останні новини
Схожі новини