На Волині через перевищення швидкості зіткнулися автівки. ФОТО

На Волині через перевищення швидкості зіткнулися автівки. ФОТО

7 січня ввечері патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду. Прибувши на місце події, поліцейські виявили дві автівки зі значними механічними пошкодженнями. 

Як повідомили в пресслужбі патрульних, водій Peugeot не дотримався безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього керманич здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ, що рухався в зустрічному напрямку. 

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав. Водії пройшли тест на стан сп'яніння. Прилад Drager показав, що вони обидва — тверезі. 

На кермувальника Peugeot патрульні склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. На водія  ЗАЗ також винесли постанову за ч. 2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не психуйте! Все буде – Україна!»: тато маленького волинянина звернувся до українців
Наступна новина У Луцьку відбувся традиційний фестиваль вертепів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини