Одного з постраждалих на очисних у Нововолинську перевели у Волинську обласну лікарню

Одного з постраждалих на очисних у Нововолинську перевели у Волинську обласну лікарню

Одного з двох чоловіків, які 18 травня знепритомніли і травмувалися у колодязі на очисних спорудах Нововолинська, перевели для подальшого лікування у Волинську обласну клінічну лікарню.

Як розповіла Суспільному телефоном лікарка-мікрохірург Руслана Назарчук, травмований чоловік втратив зір на одному оці.

"Його загальний стан нормальний, але перспектив щодо зору на оці нема.Там було проникаюче наскрізне поранення з втратою оболонок, провели хірургічну обробку повік", – каже лікарка.

Зі слів директора Нововолинської міської лікарні, стан другого травмованого працівника водоканалу задовільний, його вже виписали з лікарні.

За фактом травмування працівників поліцейські розпочали досудове розслідування і відкрили два кримінальних провадження, - розповіла інспекторка Нацполіції області Марина Балдич. Спеціальну комісію для розслідування цього випадку створили в обласному управлінні Держпраці.

Нагадаємо: У Нововолинську на очисних спорудах травмувалося два працівники водоканалу. Двох працівників госпіталізували відразу у реанімацію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З луцької лікарні виписали хворого на коронавірус, який 23 дні пробув на ШВЛ
Наступна новина У Білорусі назвали обурливим рішення України припинити авіасполучення
Останні новини
Схожі новини