Однокімнатна квартира з Pinterest

Однокімнатна квартира з Pinterest

Квартира розташована у житловому комплексі «Малахіт» у Солом’янському районі Києва. Власниця оселі Катерина – студентка, яка паралельно з навчанням працює офіс-менеджером в ІТ-компанії. У квартирі вона мешкає одна. Каже, що основним завданням на проекті було зробити компактний простір якомога більш функціональним.

За первинним плануванням це була однокімнатна квартира, у якій багато простору займав коридор. Господарка вирішила перетворити квартиру на студію з окремо виділеною спальною кімнатою. Після перепланування виграти площу вдалося, зокрема завдяки зменшенню площі ванної кімнати.

Натхнення для оформлення інтер’єру власниця шукала у мережевих сервісах – серед іншого у Pinterest. «Я намітила, що мені подобалося, ми обговорили ці ідеї з дизайнером, і він їх візуалізував», – розповідає Катя.

Основні тони квартири – світлі. У зоні вітальні їх підкреслюють гірчично-бежеві штори, а також дерев’яні елементи декору і ламінат. Більшість меблів у квартирі виконана на замовлення вітчизняним виробником.

Основний білий колір підсилює точкова система освітлення, торшер і підсвітка дерев’яного модуля для телевізора. Косметичний столик освітлюють лампи, схожі на елементи освітлення з гримерок. Дизайн стільця до столика власниця знайшла на Pinterest. «Ще до того, як такі стільці стали популярними», – каже господарка Катя.

Від кухні зону вітальні відділяє стінка, облицьована декоративною цеглою. З іншого боку – дошка для малювання. Водночас у стінку інтегрували кухонний стіл. Поруч із ним чотири високі стільці з дерева. «Я люблю готувати, але не завжди знаходжу для цього час через роботу і навчання», – розповідає власниця.

Світлі тони на кухні урізноманітнює кольорова плитка. Катя розповідає, що привезла її з Польщі. Каже – у проекті дизайнер уявляв саме таку плитку, тож коли вперше побачила її, то знала, що потрібна саме вона. Ще один візуальний центр кухні – декоративний годинник із виделками та ложками.

Зона спальні – це компактне ліжко та гардероб. Стінка за ліжком римується з оздобленням стінки у вітальні. Плед на ліжку підібрали для контрасту.

Особливо власниця пишається стінкою, що служить inspiration-board. На ній декоративна рамка для роздрукованих світлин із Instagram, картина, яку їй привезла подруга з Італії, та капелюх.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший трейлер нового «Світу Юрського періоду»
Наступна новина Електрокари подешевшають: Рада дозволила ввозити авто без сплати ПДВ і акцизу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні