Офіційний Кіпр занепокоєний тим, що українці, все частіше відвідують окуповану Північ. ВІДЕО

Офіційний Кіпр занепокоєний тим, що українці, все частіше відвідують окуповану Північ. ВІДЕО

Уряд Республіки Кіпр попередив українців про заборону в'їзду до країни, у випадку якщо вони відвідували окуповану частину острова, де розташовується самопроголошена Турецька республіка.

Офіційний Кіпр висловив занепокоєння тим, що наші співгромадяни, все частіше відвідують окуповану Північ. Застерігають кіпріоти Українців і від придбання нерухомості на непідконтрольній території, адже така покупка поза законом.

"Попереджаємо громадян України прийняти до уваги той факт, що незаконна влада на окупованих територіях продовжує активне використання й розвиток інфраструктури і нерухомості, що знаходяться у власності греків – кіпріотів, і була неправомірно відібрана або привласнена з моменту вторгнення".

Натомість деякі турагенції, незважаючи на ризики втрати ліцензії, все ж розробили маршрути для відпочинку українців на Північному Кіпрі. І відсутність авіасполучення з Києва цьому аж ніяк не перешкода.

МЗС України своєю чергою наголошує, що перебування українців на окупованій території Кіпру унеможливлює надання консульського захисту. Крім того, наші співгромадяни ризикують опинитися у заручниках на непідконтрольній офіційній владі території.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Доступне житло»: як на Волині купити квартиру за державні гроші
Наступна новина У Луцьку будинок «живе» без ремонту півсотні років
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні