Огляд популярних мереж суші ресторанів у Вишневому

Огляд популярних мереж суші ресторанів у Вишневому
Фото ілюстративне

Зараз смачні суші Вишневе пропонує спробувати буквально в кожному районі міста. Якщо ви не знаєте, де можна зробити замовлення, то дочитайте цей огляд до кінця.

Тут запропоновано відразу чотири заклади, які безперечно заслуговують на увагу. Ви можете звернутися як до бюджетного, так і до ресторану преміум-класу. Все залежить від кількості виділених на вечерю коштів, а також від того, що саме ви хотіли б спробувати.

Sushi Master

Одним із найпопулярніших ресторанів у Вишневому вважається Sushi Master. Варто відразу звернути вашу увагу на те, що цей заклад працює тільки онлайн. Потенційні клієнти можуть забрати замовлення особисто в одному з пунктів видачі або оформити кур’єрську доставку.

Якщо сума чека виявиться більше 200 гривень, тоді вам не доведеться платити за послуги і роли привезуть абсолютно безкоштовно. Ви можете заплатити за страву попередньо або вже після приїзду кур’єра, використовуючи один із зручних для вас способів оплати.

Переваги Sushi Master:

  • регулярне оновлення меню;
  • висока якість обслуговування;
  • професійне приготування страв;
  • встановлені доступні ціни.

Також цей заклад часто тішить іменинників. Якщо у вас день народження і ви хочете замовити роли, зверніть увагу на Sushi Master. Там ви знайдете не лише масу акційних пропозицій, а ще й персональну знижку для іменинників у розмірі 20%. Щоб її отримати, вам потрібно буде зробити замовлення та показати паспорт менеджеру чи кур’єру мережі.

More Sushi

Цей заклад у місті відкрився зовсім недавно. Там ви знайдете лише авторські роли. Оскільки про нього ще мало хто знає та мережа лише набирає обертів, зараз кур’єри доставляють роли абсолютно безкоштовно навіть якщо сума замовлення невелика.

Не пропустіть свій шанс скуштувати авторську страву високої якості та трохи заощадити. Ви
можете поїхати прямо в цей ресторан, щоб додатково насолодитися стильним дизайном,
привабливою атмосферою.

Sushi-Point

У цьому закладі ви знайдете не лише класику, а ще й оригінальні суші. Гарантовано чудовий смак, оскільки в усіх стравах кухарі закладу використовують тільки перевірені та свіжі інгредієнти.

Вони завжди слідують рекомендованій рецептурі, так що вам точно нема про що хвилюватися. У цьому місці щасливі години проводяться з 13 до 16. Щоб заощадити, вам слід зробити замовлення в середу або п’ятницю.

Також є додаткові знижки для іменинників, але про них краще дізнаватись безпосередньо в одного з
менеджерів ресторану.

«Капоне»

Тут ви можете скуштувати не лише паназіатську, японську страву, а ще й європейську. Запропоновано максимально широкий асортимент на будь-який смак та бюджет.

Привозять готову їжу у фірмовій упаковці, яка піддається переробці та досить швидко розкладається - гарантована турбота про екологію.

Якщо ви погодитеся взяти участь у бонусній програмі «Капоне», то можете отримувати знижку за кожне нове замовлення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як коронавірус впливає на серцево-судинну систему. Пояснює МОЗ
Наступна новина У Луцьку у двох будинках одночасно в ліфтах застрягли 23 людини. Стався збій електрики
Останні новини
Схожі новини