Огляд тарифів на платформу Azure Stack з Київстар

Огляд  тарифів на платформу Azure Stack з Київстар

Компанія Київстар пропонує конвергентні та  комплексні рішення для вашого бізнесу. Тепер втілити свої інноваційні ідеї можна за допомогою продуктів і служб Microsoft Azure.

Сервіс дозволяє вільно створювати, адмініструвати та розгортати додатки в будь-якій точці світу. Водночас можна використовувати різні мови програмування, платформи чи інфраструктуру. Ми розпитали експертів Київстар, які тарифи пропонує компанія для хмарного сервісу. Подробиці дізнавайтеся просто зараз!

Тарифи на платформу Azure Stack із Київстар: хмарний хостинг

Тарифи на платформу Microsoft Azure Stack із Київстар залежать від обраних опцій хмарного хостингу. Давайте розглянемо запропоновані Київстар параметри підключення детальніше, що дозволить обрати відповідний до потреб вашого бізнесу пакет.

Хмарний хостинг Azure Stack with Kyivstar пропонує клієнтам три типи віртуальних машин з двома варіантами операційної системи — Linux Server або Windows Server. У першій машині Standard_D1 доступні такі характеристики: 

  • Linux Server із системним диском на 50 Гб, одноядерний центральний процесор та 3.5 Гб операційної пам’яті. Це коштуватиме 1100 гривень на місяць.
  • Для Windows Server пропонується системний диск на 150 Гб також з одноядерним центральним процесором 3.5 Гб операційної пам’яті. Такі характеристики доступні за ціною 2500 гривень на місяць.

Друга машина Standard_D2  пропонує більш потужні параметри: 

  • Операційна система Linux Server, двоядерний процесор з системним диском на 50 Гб, а також з 7 Гб операційної пам’яті коштуватиме 2000 гривень на місяць.
  • Windows Server з двоядерним процесором має системний диск на 150 Гб і операційну пам’ять на 7 Гб. Таку модифікацію можна підключити за ціною 4500 гривень на місяць.

Третя Standard_F2 машина також має цікаві варіанти підключення: 

  • Хмарний хостинг на базі двоядерного процесору з операційною системою Linux Server пропонує системний диск на 50 Гб та 4 Гб оперативної  пам’яті. Все це коштуватиме 1500 гривень на місяць.
  • А хостинг з операційною системою Windows Server, диском на 150 Гб, оперативною пам'яттю на 4 Гб та CPU на два ядра вартуватиме 3800 гривень на місяць.

Тарифи на платформу Azure Stack: диск

Також клієнти Київстар можуть вибрати три види дисків, враховуючи потреби свого підприємства: 

  • Disk M6 на 64 Гб за ціною в 200 грн/міс.
  • Disk M10 обсягом 128 Гб за 400 грн/міс.
  • Disk M20 з 512 Гб сплачуючи 1400 грн/міс.

Хто може підключити доступ до платформи Azure Stack із Київстар. 

Спеціалісти Київстар розповіли, що послугу можуть підключити наявні або нові корпоративні бізнес-клієнти компанії.  

Якщо ви хочете попередньо ознайомитись з інформацією про хмарний сервіс Microsoft Azure, то зверніться за консультацією до експертів компанії за телефоном 473 або перейдіть за посиланням: https://hub.kyivstar.ua/news/microsoft-azure/.

Тарифи на платформу Microsoft Azure більш ніж доступні. Підключаючи послугу від Київстар, вам не потрібно робити великих грошових вливань, адже ви платите тільки за використані потужності. Це дозволить істотно заощадити на витратах, а також за необхідності з легкістю нарощувати обсяги хмарної інфраструктури.

Детальну консультацію про можливості підключення можна отримати  у спеціалістів оператора, зателефонувавши на короткий номер 473.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому соборі молились за загиблих журналістів
Наступна новина Рада хоче повернути сім'ям новонароджених «пакунок малюка»
Останні новини
Схожі новини