Що буде на Lutsk Fashion Weekend? Оголосили програму

Що буде на Lutsk Fashion Weekend? Оголосили програму

Організатори розповіли, чим подивують  під час першого в цьому році Lutsk Fashion Weekend, який відбудеться 29 лютого, початок о 18:00.

Дійство буде яскравим, теплим і зірковим.

Колекція від Руслана Хвастова «Турандот»

Руслан Хвастов - лауреат міжнародних премій в галузі моди, Учасник Тижнів моди в Україні, країнах СНД і Балтії, Іспанії, Франції, Швеції та ін. Академік Національної Академії кіно мистецтв, Лауреат премії "Ніка". Автор понад 40 авторських колекцій одягу, художник по костюмах в більш ніж 35 проектах театру і кіно.

Прем'єра колекції відбулася на Тижні моди в Одесі. На Чемпіонаті Світу, організованому Всесвітньою асоціацією моди, була відзначена як "The Best Dress of Eastern Europe", на Тижні моди в Швеції отримала кришталевий кубок "The best collection Scandinavian Fashion Week"

Про що колекція "Турандот"? Природно про, для і в ім'я жінки! .... Жінка завжди повинна бути рідкою, як вода, щоб прийняти будь-яку форму, не згоріти від пристрасті, просочитися в самий малесенький капіляр, витекти світ за очі в потрібний момент, розчинити всі неприємності, не з'єднуватись ніколи з жиром, не бути розчавленою, бути завжди необхідною, добивати по краплині, капаючи на мізки, бути подібною водоспаду в любові, іноді бути нудною, як осінній дощ, і потрібною, як літня злива, бути радісною, як фонтан і невідворотною , як цунамі ..

  • Перформанс від Марічки Островсьої - «Перевтілення в себе»
  • показ ZALESOVA – це коли довіряєш своєму натхненню, поєднуєш та експериментуєш, створюєш особливий стиль - стиль поза часом. ZALESOVA - настрій у форміДизайнер - Надія Ковальчук 
  • показ Laktionova
  • показ колекції Оксани Оксютюк. Моделями виступають учасниці проєкту “Краса без меж”
  • показ Addiction - молодий український бренд одягу – дизайнер Качина Карина. Призначений для тих, хто впевнених у собі і не боїться привертати сотні захоплених поглядів. 
  • показ – бренд СВАРГА (м.Львів). Сварга – це уособлення витонченості та сучасної класики, які доступні кожному.Хай наша Вишиванка буде Вам оберегом. 
  • Social Dance Club SI Bailar. Танець, який показує, наскільки два тіла можуть бути одночасно взаємопов’язані і вільні; коли вас двоє, а танець у вас один... Надзвичайно романтичний, чуттєвий, один з найбільш популярних танців сьогодення – «Бачата» –  у виконанні Сергія Мазурика та Ірини Бондаренко 
  • показ Karol` accessories by Kateryna Karol
  • розіграш подарунків від Ajour (сертифікати)
  • танець учнів школи сучасного танцю Showbox
  • подарунки від G-Zone
  • співає Марія Хурсенко   


Ціни: перший ряд 500грн, другий та третій по 300грн, стоячі місця 150 грн.
Запрошення можна замовити за номером 097 273 99 29 та 050 556 46 01

Нагадаємо, що   Lutsk Fashion Weekend 2020 відбудеться 29 лютого на вже традиційній локації – комплексі автомобільних послуг WEST AUTO HUB


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Герої січня на «Першому» - Михайло та Людмила Висоцькі
Наступна новина У деяких луцьких маршрутках встановлять валідатори на задніх дверях
Останні новини
Схожі новини