Олександр Положинський виступить із оркестром Луцького прикордонного загону. Де і коли?

Олександр Положинський виступить із оркестром Луцького прикордонного загону. Де і коли?

Завтра, 9 липня, у Луцькому прикордонному загоні відбудеться концерт, де виступатимуть луцькі музиканти, зокрема й Олександр Положинський. Він заспіває 5 пісень у супроводі оркестру прикордонного загону. 

Про це музикант повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Початок концерту – о 10:30. Адреса - вулиця Стрілецька, 6. Вхід вільний, але відвідувачі повинні мати при собі документи та захисну маску. На захід запрошують усіх бажаючих.

«Вхід вільний, але є нюанси. Треба мати при собі документ, що засвідчує особу, і захисну маску. Очевидно, кожному виписуватимуть перепустку. Тому може бути черга і доволі марудне чекання. Враховуйте це, про всяк випадок. Наскільки мені відомо, програма концерту така. Спочатку виступають дівчата-бандуристки - з яким репертуаром та як довго, я не знаю. Потім луцька група «Яра» (сподіваюся, назву я не переплутав). Групу я, на жаль, не чув, але чув схвальні відгуки від тих, хто чув. Потім свою програму грає оркестр Луцького прикордонного загону. В репертуарі - різні композиції та пісні з друзями й колегами.

Десь наприкінці концерту 5 пісень співатиму в супроводі оркестру і я. 2 пісні Тартака, 2 пісні Ол.Ів.'Є та 1 пісня Був‘є. Орієнтовно концерт має закінчитися о 13:00, але може закінчитися і трохи раніше, і трохи пізніше - вважайте. Ну і вдягайте панамки чи беріть парасольки від сонця - може бути спекотно», – зазначає Положинський.

Читайте також: Представили учасників музичної сцени Бандерштату-2021


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українська асоціація районних та обласних рад звернулась до керівництва держави
Наступна новина На Волині розшукують 15-річну дівчину
Останні новини
Схожі новини