У лучанина Положинського на фронті згоріло авто з речима. Він просить про допомогу

У лучанина Положинського на фронті згоріло авто з речима. Він просить про допомогу
Фото з Facebook Олександра Положинського

Музикант, лучанин Олександр Положинський, який зараз захищає Україну, повідомив, що у нього та його побратимів згорів автомобіль з речима та чимало техніки на фронті. Він просить усіх небайдужих допомогти. 

Про це музикант повідомив 20-го червня на своїй сторінці у Facebook. 

Зокрема, він написав, що його автомобіль з речима згорів. Деякі з його побратимів також втратили всі свої речі. На щастя, всі військові живі та з ними усе гаразд. 

«Не хотів одразу про це писати, щоби завчасно не тривожити. Зі мною все гаразд, все гаразд із тими, хто виходив разом зі мною. Вийшли злагоджено та організовано, на виході ніхто з наших не постраждав.

Але згорів автомобіль з речами. В мене та ще в багатьох хлопців згоріло все, в інших - лише частина речей. Добряче постраждала також наша техніка - автомобілі та генератори. Щось знищене, щось виведене із ладу, щось тримається з останніх сил», – написав Олександр Положинський.

Музикант попросив усіх небайдужих допомогти та підтримати військових. Зокрема, він також зазначив, що має на рахунку кошти, які раніше йому надсилали небайдужі. Проте, цих грошей не вистачить для того, аби покрити всі його потреби та цілого підрозділу. 

«Лишився лише з тим, що було на мені. Майже все, подароване вами на день народження, і купа інших приємних, важливих і корисних речей, на жаль, пішли попелом. Тому знову проситиму вас про підтримку і допомогу.

Якщо хтось із волонтерів готовий чимось поділитися - пишіть, будь ласка, в приват. Навчений попереднім досвідом спробую скласти списки того, що й кому потрібно, а отримане потім розподілятиму згідно складених списків.

На своїх рахунках зберіг ще чимало надісланих вами раніше коштів, але їх усіх і близько не вистачить, щоби покрити зараз усі потреби - мої особисті та всього підрозділу. І, так, ми вже не на фронті, тому ви знаєте, хто перший в черзі. Ми собі потрошки, вірю, доберемо», – додав Положинський.

Він також опублікував рахунки, на які можна скинути кошти: 

Приват: 5168742230647491. 

PayPal: [email protected]

Нагадаємо, у лютому Олександр Положинський вступив до тероборони ЗСУ. Згодом лучанин записав нову пісню, яку написав кілька років тому, як присвяту своєму другові Гатилу та кожному українському військовому та військовій, які боряться з російсько-окупаційними військами й захищають нашу землю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині школярка продає картини з пазлів. Зароблені кошти передасть на ЗСУ
Наступна новина На Волині у ДТП між двома автомобілями постраждало двоє жінок
Останні новини
Схожі новини