Онкохворій дівчині зробили перуку з волосся, яке пожертвували люди

Онкохворій дівчині зробили перуку з волосся, яке пожертвували люди

Завдяки ініціативі Hair for Share онкохвора дівчина з Волині отримала натуральну перуку. Її зробили з волосся, що пожертвували жінки і дівчата.

Про це повідомили на сторінці благодійного фонду «Стопрак».

«Знайомтеся – це Оля! Правда красуня? А ще Оля – дуже особлива і сильна дівчинка. Вона бореться з раком у нашому онкогематологічному центрі, а для цього потрібна супер-сила та багато-багато оптимізму. Однак, як ви знаєте, важливий не лише фізичний стан, але й моральний. Нещодавно Оля почала втрачати волосся, й зрозуміло, дуже засмутилася… Адже навіть у лікарні, коли ти дівчина-підліток, то хочеш почувати себе красунею! У ось, друзі, кілька днів тому саме вам вдалося повернути усмішку цій дівчинці!», – йдеться у дописі фонду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянки обрізають волосся і віддають на перуки для онкохворих діток. ФОТО

«Завдяки ініціативі Hair for Share Оля має чарівну перуку. Так-так, на фото вона у ній! І від цього не лише красива та усміхнена, а й трішки здоровіша. Адже таку красу вдалося зробити завдяки людям, що пожертвували волосся й феям з салону краси Malena Krasota, які невтомно допомагають здійснювати мрії та перетворювати дівчат, даруючи їм нові образи! Тому дякуємо усім, хто допомагає, в тому числі благодійникам, які фінансово долучилися, аби виготовити перуки», – кажуть у «Стопрак».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ольга Фреймут проведе у Луцьку майстер-клас
Наступна новина У Луцьку просять перейменувати вулицю Конякіна, бо «названа на честь радянського полководця»
Останні новини
Схожі новини