Опалення без газу – економія із «БОШ-ТЕПЛО»

Опалення без газу – економія із «БОШ-ТЕПЛО»

Під час постійного зростання цін на природний газ постає питання пошуку альтернативи. Bosch пропонує перевірені часом рішення для опалення будинку без використання газу.

Електричні котли, що призначені для роботи в системах опалення, мають чимало переваг. Так, не потрібне окреме приміщення під котельню та монтаж димоходів, крім того, котли порівняно недорогі.

Використовувати їх можна для опалення приміщень невеликого розміру, в яких неефективно проводити дорогі роботи по підключенню інших видів опалювального устаткування, або в якості резервного котла в системах з газовим котлом, як альтернативне джерело тепла.

Відзначимо, що електричний котел, як і настінний газовий, є повноцінною міні-котельнею, в більшості моделей є вбудований розширювальний бак і циркуляційний насос. Встановлюються електричні котли на стіну, працюють практично безшумно, компактні, нескладні в установці і невибагливі в експлуатації.

До них не висуваються такі жорсткі вимоги, як до більшості інших котлів, немає потреби в обладнанні спеціальної котельні та встановлення димоходу. 

Електричні котли потужністю від 4 до 15 кВт випускаються з можливістю двоступеневого регулювання потужності, від 16 кВт і вище – в триступеневому варіанті. Застосування дво- або триступеневого регулювання дозволяє більш раціонально використовувати електроенергію і не вмикати котел на повну потужність у перехідні періоди – навесні і восени.

Витрати таких котлів можна скоротити при установці багатотарифного електролічильника та бака-акумулятора, який накопичує енергію вночі, коли діють знижені тарифи, і потім віддає її контуру опалення в денний час.

Також значної економії електроенергії можна досягти при додатковій установці в систему программатора, який автоматично підтримуює температуру в приміщенні по заздалегідь заданому графіку. Крім економії такі пристрої покращують комфортність роботи системи опалення в цілому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вилучення спиртного у Ковелі, робота діджея, луцькі виші у рейтингу: ТОП-3 за 25 січня
Наступна новина Волинь лідирує по динаміці сплати податків в бюджет
Останні новини
Схожі новини