Оперативно та зручно: компанія «ШвидкоГроші» пропонує кредитування за вигідними умовами

Оперативно та зручно: компанія «ШвидкоГроші» пропонує кредитування за вигідними умовами

Компанія «ШвидкоГроші» пропонує клієнтам онлайн-кредитування за вигідними умовами.

Розмір миттєвого кредиту готівкою варіюється від 400 до 5000 гривень, розповіли у компанії.

Переваги кредиту готівкою від ШвидкоГроші

Компанія «ШвидкоГроші», як мікрофінансова організація, з'явилася окремо від класичного, банківського, сектора фінансових послуг і працює в сегменті ринку, який називається Payday loan, що буквально перекладається як «гроші до зарплати».

Завдяки цьому вона пропонує Клієнтам вигідні умови оформлення позики і широкі можливості для його обслуговування. Робота через онлайн-сервіс дозволяє позичальникам подавати заявку на отримання кредиту готівкою‌‌ в будь-який час і з будь-якого міста України. Для оформлення якого необхідно лише:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний номер платника податків;
  • банківська картка;
  • підключення до інтернету.

Компанія є однією з найбільш затребуваних в сфері онлайн-кредитування, пропонуючи своїм Клієнтам зручний сервіс та вигідні умови. Якщо вам терміново знадобилися гроші, а звернутися в такій складній ситуації немає до кого, не журіться! Вихід завжди є, навіть з найскладніших ситуацій. В компанія «ШвидкоГроші» ви зможете оформити кредит готівкою на максимально вигідних умовах.

Переваги

Компанія «ШвидкоГроші» пропонує кредит онлайн на карту всім громадянам України віком від 18 до 60 років з постійним трудовим доходом. Переваги обслуговування для Клієнтів, це:

  • швидке онлайн-оформлення і розгляд заявки;
  • прозорі умови і фіксована процентна ставка;
  • можливість пролонгації терміну погашення;
  • доступність онлайн-сервісу з домашнього ПК, ноутбука, смартфона або планшета;
  • можливість погашення позики зручним для Клієнта способом.

Компанія не вимагає від Клієнта озвучення цілей отримання кредиту і не стежить за його витрачанням, дозволяючи Клієнту вільно користуватися грошима протягом терміну дії договору. Проводити платежі по кредиту можна в будь-якому розмірі, що покриває щоденний відсоток. Мікрокредитування залишається більш вигідним в порівнянні з короткостроковим банківським, тому що вимагає менше часу на оформлення та менше зусиль для погашення.

Умови оформлення

Розмір миттєвого кредиту готівкою варіюється від 400 до 5000 гривень, а термін погашення становить 14 днів з можливістю дострокового закриття договору без нарахування комісії або штрафу. При цьому Клієнту доступна послуга пролонгації, яка дозволяє призупинити виплату «тіла» кредиту і виплачувати тільки відсотки по ньому. Вносити кошти можна через:

  • персональний кабінет на сайті;
  • будь-банківське відділення;
  • відділення «ШвидкоГроші».

Позичальник не обмежений у виборі способу повернення коштів і може скористатися будь-яким найбільш комфортним для себе. Оплата через особистий кабінет на сайті компанії — зручний спосіб погашення, що дозволяє вносити кошти прямо з карти без необхідності навіть знаходитись на території Україні, у такому випадку буде достатньо підключення до інтернету. В такий спосіб Клієнт може активувати послугу пролонгації або взяти новий кредит.

Оплата через відділення «ШвидкоГроші» — надійний спосіб розрахунку готівкою, адже офіси компанії є в 42 містах України. Оплата через банківське відділення дозволить розплатитися готівкою або карткою, але її недоліком стане внутрішня комісія, яка складає 1-3% від суми. При цьому потрібно враховувати термін внесення коштів і їх фактичного зарахування на рахунок компанії, який може досягати 3-х днів.

Кредит готівкою від компанії «ШвидкоГроші» пропонує позичальникам вирішити невеликі фінансові труднощі швидко і вигідно. Оформити заявку можна прямо зараз і отримати гроші у найближчому до вас відділенні компанії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловік крав міську бруківку. ФОТО
Наступна новина Як у луцькому «Кораблику» святкували вечір зустрічі випускників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини