Опозиції у Волиньраді нема, бо ніхто не хоче псувати політичний імідж, - Гунчик

Опозиції у Волиньраді нема, бо ніхто не хоче псувати політичний імідж, - Гунчик

Депутат Волинської облради і екс-голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик вважає, що опозиції в раді нема, бо обранці не хочуть псувати собі політичний імідж перед виборами. 

Про це він заявив у інтерв’ю виданню «Перший». 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я не покинув політичне життя», - Володимир Гунчик. ІНТЕРВ’Ю

На запитання, чи вдається фракції «Солідарність», до якої він входить, бути опозицією, Володимир Гунчик відповів, що, на його думку, опозиції в нинішній сесійній залі нема.

«Усі дивляться, яким чином сформована опозиція у Верховній Раді. І той турборежим, який там є, багатьом нині починає не подобатися у самій Верховній Раді. В тому числі й серед «слуг народу». Наші депутати облради розуміють, що каденція закінчується. Ніхто з обранців не хоче наразі псувати свій політичний імідж і займати якусь праву чи ліву крайню сторону. Можливо, це і не зовсім погано, адже тоді у більшості випадків вони переймаються захистом інтересів громади, позитивним вирішенням тих питань, які стосуються життєдіяльності певних територій Волині. Ви ж бачите, що на сесію і не виносяться якісь різкі, категоричні рішення, котрі розділили б депутатський корпус на частини», – каже Володимир Гунчик.

Наразі Володимир Гунчик працює директором дивізіону в «Укроборонпромі», бере участь у сесіях Волинської облради, однак не виступає публічно.

«Я продовжую досить активно працювати із матеріалами сесій, які мені надходять. Я контактую зі своїми колегами. Я не покинув політичне життя, але це не означає, що я повинен бути серед перших публічних осіб. Був час, коли голова Волинської облдержадміністрації виконував відповідні функції. Сьогодні у  мене інші функції як у депутата обласної ради, і виступати тільки для того, щоб показати, що ти є, що ти присутній у залі, і нагадати комусь, що ти існуєш, це – неправильно. Все повинне оцінюватися відповідними справами. Якщо я не згідний із позицією, яка виноситься в цю залу, я це висловлюю», – зауважує Гунчик. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинській міськраді з'явиться новий депутат. Стало відомо, хто це
Наступна новина Волиняни потрапили до ТОП-100 найбагатших українців
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні