Оприлюднили відео підпалу авто прокурора у Харкові

Оприлюднили відео підпалу авто прокурора у Харкові

Під час пожежі були пошкоджені також сусідні машини.

ТСН  отримала відео спалення авто чоловіка судді Світлани Муратової, яка головує у справі про криваву ДТП, коли студентка Олена Зайцева за кермом Lexus врізалась у Volkswagen, після чого протаранила натовп.

Власні джерела ТСН підтверджують, що на спаленому авто Lexus LX 570 їздив прокурор відділу нагляду за додержанням законів під час розслідування злочинів проти життя управління нагляду в кримінальному провадженні прокуратури Харківської області Станіслав Муратов.

Також на відео видно, як чоловік відганяє своє авто, яке припарковане поблизу пожежі. За даними місцевих ЗМІ, під час пожежі полум’я перекинулось на припарковані поруч Mercedes і Skoda.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна, триває досудове розслідування. Водночас офіційного коментаря щодо власника пошкодженого авто поки що немає. 

Відео дивитися ТУТ.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На лікування онкохворої Настусі Абрамчук за вечір зібрали понад 53 тисячі гривень
Наступна новина У Ковелі вдова-пенсіонерка молитовником побила продавця ринку
Останні новини
Схожі новини