На лікування онкохворої Настусі Абрамчук за вечір зібрали понад 53 тисячі гривень

На лікування онкохворої Настусі Абрамчук за вечір зібрали понад 53 тисячі гривень

Під час святкування 6-річчя Інформаційного агентства ВолиньPost гості заходу мали можливість долучитися до благодійності, тож на лікування онокохворої ковельчанки Настусі Абрамчук вдалося зібрати 53 260 гривень, – пише Район.Ковель

На початку вечора волонтер Наталія Попова зауважила, що видання запропонувало благодійну ініціативу – замість подарунків до свята долучитися до порятунку Настусі Абрамчук. У залі стояли скриньки для благодійних пожертв. Зрештою, за кілька годин вдалося зібрати 53 260 гривень, які одразу ж передали батькові Сергію Абрамчуку.

За інформацією, опублікованою на сторінці «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у Фейсбук, дівчинку виписли із лікарні – запалення легенів позаду.

Окрім цього, до збору грошей приєднались учні Ковельської міської гімназії і нещодавно перерахували 840 гривень на картку батька дівчинки.

Кошти на порятунок дівчинки можна переказувати на рахунок батька:
КАРТКА ПРИВАТУ СЕРГІЙ АБРАМЧУК 4149 4996 4811 1977

 

Так підтримує Настуню Абрамчук 3-А клас Ковельської міської гімназії. Днями вони перерахували 840 грн. на картку батька. А допомагає їм у цьому заступник директора по роботі з обдарованими дітьми Барановська Л.М. ДЯКУЄМО ВАМ!!! Нагадаємо, що попередньо учні гімназії перерахували 603 грн. на картку батька НАстуні Абрамчука Сергія. Приєднуйтесь до офіційної сторінки Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ, щоб бути в курсі усіх новин!

Posted by ГО Велика ідея on Wednesday, 20 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина США опублікували нову стратегію національної безпеки. ВІДЕО
Наступна новина Оприлюднили відео підпалу авто прокурора у Харкові
Останні новини
Схожі новини