Орден «За мужність», яким посмертно нагородили Героя з Волині, вручили його дружині. ФОТО

Орден «За мужність», яким посмертно нагородили Героя з Волині, вручили його дружині. ФОТО

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, військовослужбовця з Шацької громади Чака Олександра Івановича, відповідно до Указу Президента України від 05 травня 2023 року, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

Про це інформує 4 відділ Ковельського РТЦК та СП.

Нагороду дружині загиблого Героя вручив ТВО начальника Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП майор Олександр Левицький спільно із секретарем Шацької селищної ради Богданом Тимошуком.

Нагадаємо, що Олександр Чак загинув 4 червня 2022 року біля населеного пункту Протопопівка Ізюмського району Харківської області під час виконання бойового завдання.

«Ціна нашої незалежності дуже висока і вдивляючись в очі згорьованих батьків і дружин воїнів, які віддали найдорожче – своє життя, добре усвідомлюєш – треба йти до кінця, треба перемогти і позбавити думки ворога повертатися. Слава нашим воїнам! Вічна пам`ять полеглим!» – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині патрульні спіймали п'яного водія
Наступна новина У Луцьку попрощалися з ексректором Волинської духовної семінарії. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні