Осінні новинки від компанії «Ласунка»!

Осінні новинки від компанії «Ласунка»!

Коли осінь приносить із собою прохолоду та похмурий настрій, саме час знайти спосіб, як швидко його покращити. І варіант «купити морозиво» здається безпрограшним. Тож смачні новинки від відомого виробника «Ласунка» саме те, що вам потрібно цієї осені.

Цікаві дуети смаків у «Яскравих відерцях»

Цього сезону «Ласунка» презентує яскраві відерця вагою 500 грамів з цікавими смаками, що гарантовано сподобаються як дітям, так і дорослим.

Ківі-ананас

Морозиво зі смаками ківі та ананаса додасть тропічного настрою у будь-який похмурий день. Ця комбінація смаків дарує освіжаючу легкість тазаряд енергії, яка так потрібна восени. 

Вишня-малина

Цей яскравий дует вишні та малини створює неперевершену комбінацію солодкості та легкості. Ніжне морозиво з ароматними ягідними нотками буде ідеальним десертом для затишних осінніх вечорів.

Манго-абрикос

Цей десерт перенесе вас у літо, навіть якщо за вікном падають листя, варто скуштувати бодай шматочок. Солодкість манго, поєднана з сонячнимабрикосом – це шматочок літа, якого іноді так не вистачає в осінню пору.

Какао-шоколад

Для любителів шоколаду ідеально підійде морозиво з насиченим смаком какао та шоколаду. Цей варіант стане відмінним доповненням до вечірнього чаювання, створюючи атмосферу тепла й затишку. Кремова текстура та глибокий смак цього десерту обов’язково піднімуть настрій.

А яскраві відерця, в яких представлене нове морозиво від «Ласунки», не лише привертають увагу, а й додають десертам цікавості та завершеності. Кожне відерце – це не просто пакування, а елемент, який підкреслює задум таоригінальність новинок.

Спробуйте ці неперевершені смаки таподаруйте собі шматочок літа навіть у прохолодні дні!

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відзначатимуть День захисників і захисниць у Володимирі
Наступна новина Луцькі депутати ухвалили звернення щодо військовополонених та зниклих безвісти
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні