Основні вимоги до сайту при налаштуванні Merchant Center

Основні вимоги до сайту при налаштуванні Merchant Center

Google Покупки - це платформа для просування товарів у пошуковій видачі, що функціонує на базі сервісів Google Adsі Google Merchant Center (https://adwservice.com.ua/nastroyka-google-merchant-center). Вона надає можливістьінтернет-магазинам, що працюють у роздрібному сегменті, пропонувати свою продукцію в цікавішому для покупцяформаті порівняно з класичними рекламними кампаніями з оголошеннями в текстовому вигляді.

Сервісом Google встановлено певні вимоги, яким маєвідповідати сайт рекламодавця. Адже компанія дбає про свою репутацію і надає інформацію потенційним покупцям тількипро перевірених контрагентів. У статті розповімо про те, якісайти відповідають правилам Merchant Center.

Вимоги Google Merchant до інтернет-магазинів


Під час налаштування Google Merchant Ви можете самостійно з'ясувати, чи відповідає Ваш сайт усімобов'язковим параметрам. Пропонуємо для цьогоскористатися наступним чек-листом:

  1. Переконайтеся, що на сайті немає заборонених для просування в сервісі Гугл товарів: транспортних засобів, квитків, фінансових продуктів, об'єктів нерухомості, цифрових послуг, контрафактної продукції, предметів і речовин, що становлять небезпеку для здоров'я та життялюдини, реальних або віртуальних продуктів, якіслугують засобом для незаконної діяльності тощо.
  2. Завантажте кілька сторінок Вашого сайту з карткамирізних найменувань товарів. Кожна з цих сторінокповинна мати унікальну адресу URL. В іншому разісистема заблокує показ товарних оголошень Google.
  3. Зверніть увагу на якість зображень товарів. Кожнасторона фото не може бути меншою за 250 пікселів і не повинна перевищувати 64х106пікселів. Максимальнийрозмір файлу - 16 Мб. Навколо товарів, представленихна фото, має залишатися вільний простір від 10 до 25%. Не допускається присутність сторонніх предметів на зображеннях.
  4. У будь-якого продукту, що просувається за допомогоютоварної реклами Гугл, має бути вартість. У картцітовару також можна вказувати знижку, якщо на ценайменування поширюється якась акція. Вся цяінформація має бути зазначена у фіді даних. До речі, більше порад з налаштування та завантаження товарного фіда можна знайти тут https://adwservice.com.ua/kak-zagruzit-fid-v-merchant-centr.
  5. Укладення угоди між інтернет-магазином і покупцем маєпроходити в кілька етапів. Першу дію клієнт можездійснити, натиснувши на кнопку "Помістити товар у кошик". А по завершенні покупки на окремій сторінціслід подякувати йому за замовлення.
  6. Важливо розмістити на сайті максимально детальнуінформацію про способи оплати, доставки та повернення. Також слід розповісти про Ваші гарантійнізобов'язання. Ці дані мають бути легко доступніпокупцеві.
  7. Інтернет-магазин зобов'язаний забезпечити можливістьоплати замовлення хоча б одним із традиційнихспособів: за рахунком, банківською картою абопісляплатою.
  8. Адреса Вашого фактичного представництва, юридичнаадреса, номери телефонів для зв'язку, а також e-mailмають бути розміщені на окремій сторінці "Контакти".

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Навіки 25: волиняни попрощалися з молодим Героєм Ігорем Зихорем. ФОТО
Наступна новина «Залізні пташки» 100 бригади вполювали ворожу МТЛБ. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні